Halkbank'ta Kazan Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Halkbank'ta Kazan Mesaisi

Halkbank\'ta Kazan Mesaisi

türkiye'yi CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank, gruptaki 4. maçını yarın Rusya temsilcisi Zenit Kazan ile yapacak.

15.12.2015 10:25

türkiye'yi CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank, gruptaki 4. maçını yarın Rusya temsilcisi Zenit Kazan ile yapacak. Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 19: 00'da başlayacak. Deplasmanda 3-0 kaybeden Halkbank'ta sporcular rövanşı almak istiyor.

DİCK KOOY: KAZAN'IN GÜCÜNÜ HERKES BİLİYOR

Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen başkent ekibinin Hollandalı oyuncusu Dick Kooy, Zenit Kazan'ın gücünü bildiklerini, ama sahada savaşarak kazanmayı çok istediklerini söyledi. Zenit Kazan'ın gücünü voleybolla ilgilenen herkesin çok iyi bildiğini belirten Kooy, şunları söyledi:

"Biz stres içinde değiliz. Hayatımızın veya sezonun en önemli maçı olarak bakmıyoruz. Diğerleri gibi kazanmamız gereken, sıradan bir puan mücadelesi. Deplasmandaki ilk maçın skorunu unuttuk, Burada her şey yeniden başlayacak. Gruptan çıkmak adına, sahadan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyoruz."

KEVİN LE ROUX: BU KEZ İBRE BİZDEN YANA

Halkbank'ın yıldız oyuncularından Kevin Le Roux, bu maçta taraftar desteğine çok ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, "Bu kez ibre bizden yana. Biz seyircimizle daha güçlü oluyoruz. Lütfen yanımızda olun" dedi.

RESUL: TARAFTARI YANIMIZDA İSTİYORUZ

Milli oyuncu Resul Tekeli de yıllardır taraftarla birlikte müthiş başarılara imza attıklarını dile getirerek, yarın da Rus takımını dize getirmek istediklerini ifade etti. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halkbank'ta Kazan Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement