Hamamönü Söyleşileri Baharda Bir Başka - Son Dakika
Güncel

Hamamönü Söyleşileri Baharda Bir Başka

Hamamönü Söyleşileri Baharda Bir Başka

Hamamönü Söyleşileri, Mayıs ayında da dopdolu bir programla sanatseverlere kapılarını açıyor.

30.04.2014 15:45

Hamamönü Söyleşileri, Mayıs ayında da dopdolu bir programla sanatseverlere kapılarını açıyor. Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü'ndeki tarihi Kabakçı Konağı'nda gerçekleştirilen sohbetler, sanatseverlere unutulmaz akşamlar sunuyor. En seçkin sanatçıların, edebiyatçıların ve akademisyenlerin yer aldığı Hamamönü Söyleşileri, her ay olduğu gibi 19.00-21.00 saatleri arasında Ankaralıları ağırlayacak.

MÜZİĞİN ADRESİ HAMAMÖNÜ SÖYLEŞİLERİ

Ankaralı sanatseverler, müziğin tadını Hamamönü Söyleşileri'nde çıkaracak. Hamamönü Söyleşileri'nde tasavvuf müziğinden, halk müziğine, sanat müziğinden Mevlevi ezgilerine kadar birçok türde müziğe rastlamak mümkün. Ömer Faruk Keskin'in ney dinletisiyle başlayacak olan Hamamönü Söyleşileri, Güler Eroğlu'nun şarkılarıyla devam edecek. İlkim Eylül İlk, 'Bahar şarkılarıyla' kulakların pasını silerken, Saadettin Kaynak'ın eserleri Cengiz Taşkent ile bir kez daha hayat bulacak. Müzik tadında akşamlar, Ati Türk Müziği Topluluğu ile devam edecek. Ankaralılar, şiir dinletileriyle eşsiz bir akşama tanıklık edecek ve Mevlana'nın Mesnevisi gönüllerde taht kuracak.

ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL PROGRAM

Ankaralılar, Hamamönü'ndeki etkinliklerde Türk Kültürü'nün dünya üzerindeki etkilerini yakından tanıma fırsatı bulacak. " Arnavutluk'ta Türk Kültürü ve Kırgızistan'da Gördüklerim" başlıklı seminerlerle dünya üzerinde Türk Kültürü'nün yeri ve önemi ortaya konacak.

Hamamönü Söyleşileri'nde annelere verilen önem de bir kez daha gözler önüne serilecek. Annelere duyulan sevgi, 14 Mayıs'ta, Hamamönü Söyleşileri Anneler Günü özel programında canlanacak, kalpleri dolduracak.

Ankara'nın dünden bugüne tarihsel süreci de Hamamönü Söyleşileri'nde değerlendirilecek. Din felsefesi, temel ahlaki kriterler ve Alevilik, kültür akşamlarında konuşulacak konuların başında geliyor. Hamamönü Söyleşileri'nde iletişim de göz ardı edilmedi. "Görsel İletişim Dili" adlı seminer, vatandaşların birbirleriyle daha sağlıklı iletişim kurmaları açısından büyük rol oynayacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hamamönü Söyleşileri Baharda Bir Başka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement