Hastaneden Kaçırılan Bebek Bulundu - Son Dakika
Güncel

Hastaneden Kaçırılan Bebek Bulundu

Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinden sabah saatlerinde kaçırılan erkek bebek bulundu.

15.12.2013 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinden sabah saatlerinde kaçırılan erkek bebek akşam üzeri bulundu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yeni Doğan servisinde önceki gün dünyaya gelen bir bebek, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı.

Baba Osman Altın, bugün hastaneden taburcu olacakken, böyle bir olay yaşadıklarını belirterek, hastane güvenliğinden şikayetçi oldu. Altın, 4 kilogram civarında dünyaya gelen bebeklerinin ismini dahi henüz koymadıklarını da söyledi.

Bebeğin dedesi Ali Altın da "Dün ziyaretine geldiğimizde yanlarında bir bayan vardı yardımcı oluyordu. Sözde yardımcıydı, çocuğu vardı yoğun bakımda bize öyle söyledi. Ama ben nereden bileyim onun hırsız olacağını, çocuğu almış gitmiş. Hastane görüntülerinde apaçık ortada" diye konuştu.

Olay sonrası hastane güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kimliğine ulaştıkları zanlının bulunduğu eve operasyon düzenledi. Zanlı gözaltına alınırken, bebek ailesine teslim edildi.

Kimliği açıklanmayan zanlının emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Bebeklerinin bulunduğu haberini alan Baba Altın ise çok mutlu olduklarını ifade ederken, polis ekiplerine teşekkür etti. - Ankara

Hastaneden Kaçırılan Bebek Bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hastaneden Kaçırılan Bebek Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement