Sıcak havayı fırsat bilenler kısıtlamaya rağmen sahillere akın etti - Son Dakika
Güncel

Sıcak havayı fırsat bilenler kısıtlamaya rağmen sahillere akın etti

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen sıcak havayı fırsat bilenler İstanbul Bebek Sahili'ne akın etti. Bebek'teki yoğunluk havadan fotoğraflandı. Öte yandan kısıtlamasından muaf olan turistler de Üsküdar Sahili'ne akın etti.

07.02.2021 16:11  Güncelleme: 17:37

Koronavirüs önlemleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen sıcak havayı fırsat bilenler sahillere akın etti.

BAZILARI MASKESİZ DOLAŞIYORDU

Bebek Sahili'ne gelen vatandaşların bazıları yürüyüş ve koşu yaparken, bazıları ise köpek gezdirdi. Bazılarının ise maske takmadığı görüldü. Bebek sahilindeki yoğunluk havadan da görüntülendi.

TURİSTLER DE SAHİLLERE AKIN ETTİ

Hafta sonu yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan turistler Üsküdar Sahili'ne akın etti.Çok sayıda turist buradaki banklara oturarak Kız Kulesi ve boğazı izledi. Kimi fotoğraf çekti, kimi yürüyüş yaptı. Sosyal mesafeyi zaman zaman ihlal eden bazı turistlerin de maskeyi ağız ve burnu kapatacak şekilde takmadığı, çene altına indirdiği görüldü.

Sıcak havayı fırsat bilenler kısıtlamaya rağmen sahillere akın etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sıcak havayı fırsat bilenler kısıtlamaya rağmen sahillere akın etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şamil: Görünen o ki mart-nisan ayları çok zor aylar olacak.Zaten mayıstan sonra kimseyi tutamazsınız artık.Çünkü Bu yönetimin oteller aşkı var.Bu hastalık her yerde bulaşıyorda sadece otellerde yanyana,dipdibe,karşılılı yeselerde içselerde içeride maskesiz mesafesiz olsalarda bulaşmıyor.Otelleri sevmiyor sanki hastalık.Neymiş önlem alıyorlarmış.Ben sorayım her birinize.Enizie devlet 3 aile misafir gönderse size dese ki önlemlerinizi alın bunlar evinizde 1 hafta kalacak deseler ne olur.Hadi önlem alın. 0 0 Yanıtla

Advertisement