Hayat Boyu Öğrenme / Comenius Programı Bölgesel Ortaklık Projesi Kabul Edildi - Son Dakika
Güncel

Hayat Boyu Öğrenme / Comenius Programı Bölgesel Ortaklık Projesi Kabul Edildi

Hayat Boyu Öğrenme / Comenius Programı Bölgesel Ortaklık Projesi Kabul Edildi

2013 Teklif Çağrısı döneminde sunulan Hayat Boyu Öğrenme (LLP) / Comenius Programı Bölgesel Ortaklıklar proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

16.07.2013 21:42

Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik programlarından olan ´Hayat Boyu Öğrenim´ programları kapsamında Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü ile Almanya Rheinland - Pfalz Eyaleti - Farnkfurt- Kaiserslautern Eğitim Müdürlüğü arasında ortak hazırlanan "FaMe" adlı Comenius Regio Bölgesel Ortaklıklar projesi, 04.07.2013 tarihinde kabul edilmiştir.

Proje, Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu ile 2013 ile 2015 yılları arasında uygulanacaktır.

Comenius Bölgesel Ortaklık projesinin temel hedefi, iki ülkenin proje ortaklarıyla FATIH ve MECAP projeleri kapsamında karşılaştırmalar yapmak bu bağlamda ülkelerin zayıf ve güçlü yönlerini belirleyerek karşılıklı etkileşim yaratarak iyi örneklerin paylaşımını sağlamaktır. Bu amaçlara ulaşabilmek için; eğitime ilişkin yönetimsel sorumluluklar, okul sistemleri, öğretmen ve yöneticilerin çalışma saatleri ve ücretleri, bilgi teknolojilerine ilişkin öğretim stratejileri, öğretim programları, sınıf yönetimi boyutları karşılaştırılacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayat Boyu Öğrenme / Comenius Programı Bölgesel Ortaklık Projesi Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement