Hep Siz mi Eğleneceksiniz? - Son Dakika
Güncel

Hep Siz mi Eğleneceksiniz?

Hep Siz mi Eğleneceksiniz?

Dj.Volkan Uça'dan yine anlamlı sosyal sorumluluk projesi.

30.12.2012 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsimsizler albümüyle büyük bir başarı yakalayan ve Eskisehir Tanıtım Grubu Tarafından "2011 Yılının En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi" Ödülüne layık görülen DJ Volkan Uça "Hep Siz Mi Eğleneceksiniz" adlı projesi kapsamında,yine engelli kardeşleriyle eğlencenin engel tanımadığı bir yılbaşı partisine imza attı.

Özel Ata Merkez Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli çocuklar ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşen partide DJ Volkan Uça müzikleri ile eğlencenin engel tanımadığını bir kez daha gösterdi.

Oscar Party Club'ın sponsorluğunda gerçekleşen partiye, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'da katılımı ile destek verdi.

Volkan Uça bu projesini 81 ilde gerçekleştirmek için destek beklediğini ve her birey gibi engelli bireylerinde eğlenmeye hakkı olduğunu düşündüğünü söylerken farkındalık yaratmanın gururunu taşıdığını ,bu kapsamda gelecek tüm projelere destek vereceğini sözlerine ekledi ve bu projesine destek verip,sponsor olan Kerem Apaydın'a ,Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'a ve Elif Gürkaynak'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hep Siz mi Eğleneceksiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement