Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması

"2011 yılındaki seçimlerde 40 50 yıllık partilerden daha fazla oy aldık.

02.02.2014 16:15

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "2011 yılındaki seçimlerde 40-50 yıllık partilerden daha fazla oy aldık. Şu an bizi engelleyen tek şey finansmandır. Parti, Türkiye'nin her yerinde, il, ilçe ve genel merkez halkın aidatlarıyla ayakta duruyor" dedi.

Pamukoğlu, partisinin Antalya İl Başkanlığı'nda aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Gültekin Selçuk, Muratpaşa Belediye Başkan adaylarının Gökhan Yüksel, Konyaaltı Belediye Başkan adaylarının ise Nagihan Özdemir olduğunu açıkladı.

HEPAR'ın yerel seçimlere katılan 26 partiden biri olduğunu vurgulayan Pamukoğlu, Türkiye'nin her yerinde yerel seçimlere katılacaklarını, şu ana kadar büyükşehirlerden İstanbul, Hatay, İzmir, Bursa, Sakarya ve Ankara'da belediye başkan adaylarını açıkladıklarını belirtti.

AK Parti'nin seçimlerde yüzde 34, 44 ve son seçimlerde yüzde 50 oranında oy aldığını kaydeden Pamukoğlu, 50 yıllık tarihi olan partilerin bunun önüne geçemediğini dile getirdi.

Halkta yeni bir arayış olduğunu savunan Pamukoğlu, "HEPAR, Meclis'teki partiler dışında halka heyecan veren tek partidir. 2011 yılındaki seçimlerde 40-50 yıllık partilerde daha fazla oy aldık. Şu an bizi engelleyen tek şey finansmandır. Parti, Türkiye'nin her yerinde, il, ilçe ve genel merkez halkın aidatlarıyla ayakta duruyor" diye konuştu.

Gençlerin siyasete girmesi gerektiğini, bunun doğumdan ölüme kadar bir hak mücadelesi olduğuna dikkati çeken Pamukoğlu, ancak siyasette kullanılan argo kelimeler ile insanların konuşma ahlakının bozulduğunu öne sürdü.

Pamukoğlu, 2011 seçimlerinde Türkiye'nin en çok kadın adayının HEPAR'da bulunduğunu, bunu Avrupa basının yazdığını belirterek, kadınlara ve gençlere önem verdiklerini söyledi.

Pamukoğlu, Antalya'nın bütün ilçelerinde seçime gireceklerini, Meclis üyelikleri için kadınlardan da aday göstereceklerini sözlerine ekledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement