Hırsızlık Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Hırsızlık Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Görüntülerde, sendika binasından hırsızlık yapan kişilerin güvenlik kamerasının görüntü almasını engellemek için objektife diş macunu sürmesi dikkati çekti

04.09.2013 11:55

Mehmet Ali Derdiyok - Fatih'teki bir sendika binasından yapılan hırsızlık güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) İstanbul 1 No'lu Şubesi'ne 29 Ağustos'ta giren kimliği belirsiz kişiler, 1 dizüstü bilgisayar, 1 fotoğraf makinesi ve 1 harici harddiski çaldı.

Sendikaya geldiklerinde hırsızlığı fark eden yetkililer, durumu polise bildirdi. Binadaki güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızların 3 kişi olduklarını belirleyen polis, olayı aydınlatmak için çalışma başlattı.

Kameraya diş macunu

Güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, şüphelilerden birinin binanın ön kapısını açarak, iki arkadaşının içeri girmesini sağladığı görülüyor. İçeri giren 2 kişinin yanlarında getirdikleri diş macununu peçeteyle binadaki güvenlik kameralarının objektifine sürmesi de görüntülere yansıyor.

Görüntülerde, kameraları karartan iki şüphelinin daha sonra dışarıdaki arkadaşlarını içeri çağırması ve binaya giren şüphelinin sendikanın kapısını da aynı yöntemle açması yer alıyor.

Güvenlik kameraları, şüphelilerin aynı binada bulunan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'ne hırsızlık amacıyla girmesini de kaydediyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement