AK Parti'li Çelik Dayısını Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Çelik Dayısını Son Yolculuğuna Uğurladı

AK Parti\'li Çelik Dayısını Son Yolculuğuna Uğurladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, önceki gün kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden dayısı Murat Yalçın'ı son yolculuğuna uğurladı.

28.08.2013 15:17  Güncelleme: 08:31

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, önceki gün kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden dayısı Murat Yalçın'ı son yolculuğuna uğurladı.

Sabah saatlerinde vefat eden dayısı Murat Yalçın'ın (75) cenazesine katılmak üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Çelik, partilileri tarafından karşılandı. Çelik'in ilk adresi Tatvanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde merhum dayısı Murat Yalçın için kurulan taziye çadırını ziyaret oldu. Çelik ardından Buca Göksu Mahallesi'nde ikamet eden merhum dayısının evini ziyaret etti. Burada taziyeleri kabul ederek acısını yakınları ile paylaşan Hüseyin Çelik, daha sonra cenaze namazı için adresten ayrıldı.

Buca Yeşilbağlar Camii'nde öğle namazını müteakiben düzenlenen cenaze töreninde; İzmir Valisi Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, AK Parti İzmir milletvekilleri İlknur Denizli, Ali Aşlık, Aydın Şengül ile çok sayıda partili ve vatandaşlar da hazır bulundu. Cenaze namazı çıkışında Çelik'in oldukça üzgün olduğu görüldü.

Buca Göksu Mahallesi'nde PVC pencere doğramacılık işletmesi bulunan Yalçın'ın yüksek tansiyon rahatsızlığı bulunduğu, dükkanına giderken kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Merhum Murat Yalçın, Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Çelik Dayısını Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement