Iğdır'da Terör Operasyonu: 13 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da Terör Operasyonu: 13 Gözaltı

Iğdır\'da Terör Operasyonu: 13 Gözaltı

Iğdır il Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı terör operasyonunda aralarında Hoşhaber Belediye Başkan Vekili DBP'li Kasım Akgün'ün de bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

02.03.2016 13:16  Güncelleme: 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır il Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan terör operasyonunda aralarında Hoşhaber Belediye Başkan Vekili DBP'li Kasım Akgün'ün de bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerİ bugün Hoşhaber Beldesi'nde operasyon düzenledi. Operasyonda, Hoşhaber Belediye Başkan Vekili Kasım Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Param, belediye meclis üyeleri Mehmet Emin Yıldırım, Halis Taşdemir ve Aydın Kısabacak ile belediyede şoför Y.Ç. ve muhasebe memuru O.A., PKK terör örgütüne finans sağladıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Aynı operasyonda Mimar Sinan Ortaokulunda öğretmen F.Ç. ile B.K., S.P., E.E., S.Y., B.K. ise, PKK terör örgütüne yardım ve yataklık, terör örgütü propagandası yapmak suçlarından yakalandı. Operasyonda Hoşhaber Belediyesi'ndeki evrak ve belgelere el konuldu.

Hoşhaber Belediye Başkanı DBP'li Ali Çam da geçen yılın Ekim ayında, Ağrı Dağı'ndaki Korhan Yaylası'nda sözde 'Barış çadırı' kuran kişilere yönelik operasyon ardından tutuklanmış ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmıştı. - Iğdır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iğdır'da Terör Operasyonu: 13 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement