Il Spor Merkezleri Açılış Töreni - Son Dakika
Güncel

Il Spor Merkezleri Açılış Töreni

Il Spor Merkezleri Açılış Töreni

Bilecik'te, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı il spor merkezlerinin açılışı yapıldı.

29.06.2017 15:21

Bilecik'te, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı il spor merkezlerinin açılışı yapıldı.

Edebali stadında gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ile sporseverler ve kursiyerler katıldı.

Yıldız, açılış töreninde yaptığı konuşmada, il spor merkezlerinin spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla açıldığını söyledi.

Merkez ile Söğüt, Osmaneli, Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerinde 20 branşta yaklaşık 3 bin sporcunun başvuru yaptığını ve eğitimlerde 37 antrenörün görev alacağını aktaran Yıldız, şöyle konuştu:

"Spor ve sportif çalışmalar bireyi fiziksel, zihinsel, ruhsal ve ahlaki yönden geliştirirken enerjilerini kişilerin sağlığına katkıda bulunacak şekilde kullanma olanağı sağlar. Spor, kurallara uymayı, birlik, dayanışmayı, saygıyı, sevgiyi, paylaşma, centilmenlik ve takım ruhu ilkelerini yerleştirerek topluma uyum, kendine güven, cesaret ve arkadaşlık duygularını geliştirir.

Ayrıca burada alacağınız temel spor eğitimlerinize devam ettiğiniz takdirde ileride uluslararası arenada ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek İstiklal Marşı'mızı tüm dünyaya duyuran ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran çok başarılı bir sporcu olabilirsiniz."

Konuşmanın ardından kurslara katılan sporcular bir gösteri yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Il Spor Merkezleri Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement