İşadamları Tecrübelerini Paylaştı - Son Dakika
Güncel

İşadamları Tecrübelerini Paylaştı

İşadamları Tecrübelerini Paylaştı

Van Ticaret ve Sanayi Odası, Capital ve Ekonomist Dergisi'nin organizesiyle Aile Şirketleri 2023 toplantısı Van'da yapıldı.

29.04.2015 17:17

Van Ticaret ve Sanayi Odası, Capital ve Ekonomist Dergisi'nin organizesiyle Aile Şirketleri 2023 toplantısı Van'da yapıldı. Türkiye'nin sayılı işadamları aile şirketlerinin kuruluşunu, gelişmesini ve işleyişini Vanlı işadamlarıyla paylaştı.

VATSO Konferans Salonu'ndaki toplantıya konuşmacı olarak Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Fettah Tamince, Helvacızade Gıda İlaç Kimya Sanayii Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi, Zade Vital Genel Müdürü Mevlüt Büyükhelvacıgil, Ernst Young Türkiye Vergi Hizmetleri Lideri Erdal Çalıkoğlu, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan katılırken, işadamları da büyük ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını VATSO Başkanı Necdet Takva'nın yaptığı toplantıda daha sonra işadamları kurdukları aile şirketlerinin geçmişini ve nasıl geliştiklerini anlattı. Özellikle disiplinin bir aile şirketinin gelişmesinde önemli rol aldığını anlatan işadamları, şirketin büyümesinde aile anayasasının şart olduğunu söyledi.

Son olarak kürsüye çıkan Vanlı işadamı ve Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Fettah Tamince, aile şirketlerinde saygının ve huzurun önemine dikkat çekti. Başarının motorunun heyecan olduğunu anlatan Tamince, Vanlı işadamlarının kuracakları aile şirketleriyle komşu ülke İran'la ticaret yaparak gelişebileceklerini söyledi.

Toplantı, katılımcı işadamlarına VATSO Başkanı Necdet Takva tarafından plaket ve hediyeler verilmesiyle son buldu.

- Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşadamları Tecrübelerini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement