İşitme Engelli Dünya Şampiyonu Güreşçi Törenle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

İşitme Engelli Dünya Şampiyonu Güreşçi Törenle Karşılandı

İşitme Engelli Dünya Şampiyonu Güreşçi Törenle Karşılandı

İşitme engelli dünya şampiyonu güreşçi törenle karşılandıİRAN'da yapılan Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda 55 kiloda grekoromen stilde altın, serbest stilde ise gümüş madalya alan işitme engelli İsmail Hakkı Bostancı, Kızılcahamam'da törenle karşılandı.

11.05.2016 14:47

İşitme engelli dünya şampiyonu güreşçi törenle karşılandı

İRAN'da yapılan Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda 55 kiloda grekoromen stilde altın, serbest stilde ise gümüş madalya alan işitme engelli İsmail Hakkı Bostancı, Kızılcahamam'da törenle karşılandı.

Kızılcahamam İmam Hatip Lisesi öğrencisi olan İsmail Hakkı Bostancı, ilçe girişinde çoşkuyla karşılandıktan sonra araç konvoyu eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na gitti. Düzenlenen törene Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney ve ilçeliler katıldı. Kaymakam Yıldız, "Elde ettiği bu dereceyle Kızılcahamam'ın Ankara ve Türkiye'nin gururu olan yavrumuzu gözlerinden öpüyorum" dedi

Belediye Başkanı Güney ise spora ve sporculara desteklerinin devam edeceğini belirtirken, "Dünya şampiyonu olan güreşçimizi hazırlayan, onu çalıştıran antrenörlerine teşekkür ediyorum" dedi. Törenin ardından şampiyon güreşçiye hediye çeki verildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Nurullah TOSUN/ KIZILCAHAMAM (Ankara), (DHA)-

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşitme Engelli Dünya Şampiyonu Güreşçi Törenle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement