İSKENDERUN'DA BALIKÇI BARINAĞI YARDIM GEMİLERİ İÇİN DERİNLEŞTİRİLİYOR - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İSKENDERUN'DA BALIKÇI BARINAĞI YARDIM GEMİLERİ İÇİN DERİNLEŞTİRİLİYOR

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
İSKENDERUN\'DA BALIKÇI BARINAĞI YARDIM GEMİLERİ İÇİN DERİNLEŞTİRİLİYOR
 Güncelleme: 

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin yıktığı Hatay'ın İskenderun ilçesinde balıkçı barınağında yardım gemilerinin yanaşabilmesi için derinleştirme çalışmaları başlatıldı.

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin yıktığı Hatay'ın İskenderun ilçesinde balıkçı barınağında yardım gemilerinin yanaşabilmesi için derinleştirme çalışmaları başlatıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın koordinasyonunda 1053 kişi kapasiteli geminin getirildiği Hatay'ın İskenderun ilçesinde balıkçı barınağında da derinleştirme çalışması başlatıldı. Sabah saatlerinden itibaren barınağa getirilen ekskavatörün operatörü, denizin dibine inip, kumları, yanaştırılan gemiye aktardı. Derinlik seviyesi artırılan balıkçı barınağına yeni yardım gemilerinin ulaştırılacağı, bu gemilerde de halkın barınma ihtiyaçları karşılanacağı belirtildi. Barınaktaki balıkçı teknelerinin de kendi alanlarında konuşlu halde durduğu görüldü. Yeni ulaşacak gemilerle, evleri ağır hasar gören ve yıkılanlara barınma imkanı sağlanacak. (DHA)

Kaynak: DHA