İskenderun'da Uyuşturucu Satıcılarına Bir Ayda 4. Operasyon - Son Dakika
Güncel

İskenderun'da Uyuşturucu Satıcılarına Bir Ayda 4. Operasyon

İskenderun\'da Uyuşturucu Satıcılarına Bir Ayda 4. Operasyon

HATAY(İHA) Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis uyuşturucu satıcılarına yönelik bir ay içinde 4.Operasyonu düzenledi.

13.11.2012 08:59

HATAY(İHA) Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis uyuşturucu satıcılarına yönelik bir ay içinde 4. Operasyonu düzenledi. Hatay il emniyet müdürü Ragıp Kılıç bir tek kişi kalmayıncaya kadar operasyonların devam edeceğini söyledi.

İskenderun ilçe emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele gurup amirliği ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonları devam ediyor. Bir ay içerisinde 4. Kez uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda sabaha karşı 15 ayrı adrese baskın yapıldı. Tepe mahallelerde ağırlık kazanan operasyonda aylardır süren teknik ve fiziki takip sonucu tespit edilen kişilerin evlerinde aramalar yapıldı. Çeşme durağında bir adrese yapılan baskında polislerin geldiğini görünce evindeki bir kiloya yakın esrar'ı saklayan ev sahibi polise operasyonlardan bıktıklarını evinde bir şey olmadığını söyledi. Ev sahibinin yalanını narkotik köpeği Rambo ortaya çıkardı. Gasp, hırsızlık ve uyuşturucu satmaktan sabıkalı olan kişinin evinde bol miktarda uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yaklaşık 400 polisin görev aldığı operasyonları Hatay il emniyet müdürü Ragıp Kılıç adresleri gezerek denetledi. İskenderun emniyet müdürü Cengiz Başer ile birlikte çeşme durağında yapılan operasyonları denetleyerek ele geçirilen uyuşturucuları yerinde gören il emniyet müdürü Ragıp Kılıç uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi. Kılıç " Uyuşturucu tüm dünyada bir insanlık suçudur, bir tek kişi kalmayıncaya kadar mücadelemiz devam edecektir. Kesinlikle zehir tacirlerinin insanlarımızı zehirlemesine müsaade etmeyeceğiz bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

İskenderun'da son bir ayda yapılan operasyonlarda 40 tan fazla uyuşturucu satıcısı tutuklanırken son yapılan operasyonda 13 kişi'nin göz altına alındığı bildirildi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İskenderun'da Uyuşturucu Satıcılarına Bir Ayda 4. Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement