İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın el-Halil kentinde bir camiye baskın düzenleyerek savunmasız Filistinliye köpekle saldırdı.
Sosyal medyaya yansıyan görüntülere göre, 10'dan fazla İsrail askerleri, El Halil'in batısındaki Tarkumiya beldesindeki bir camiye baskın düzenledi.
Camiden çıkan bir Filistinli adam, çıkış kapısını açtığı anda İsrail askerini karşısında görerek ellerini havaya kaldırdı.
Buna rağmen, eğitimli köpeği saldırtan İsrail askerleri, içeri girip Filistinli adamı yere yatırıp üzerine çullandı.
Çok sayıda İsrail askerinin, bir şeyler aramak için caminin içerisinde ayakkabılarıyla girdiği görüldü.
Son Dakika › Güncel › İsrail Askerleri Camiye Baskın Düzenledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?