İstanbul'da Kamyon Üst Geçidi Yıktı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Kamyon Üst Geçidi Yıktı

İstanbul\'da Kamyon Üst Geçidi Yıktı

TEM Otoyolu'nun Ispartakule sapağında, bir kamyonun çarpması sonucu üst geçit yıkıldı.

30.10.2014 18:41  Güncelleme: 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bahçeşehir'de Bizimevler köprüsü üzerindeki üst geçide kamyon çarptı. Çarpma sonucu üst geçit yıkıldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza saat 18.00 sıralarında meydana geldi. TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde seyreden bir kamyon, yan yoldaki Ispartakule sapağında Bizimevler Üstgeçidi'ne çarptı. Çarpmanın etkisiyle üst geçidin büyük bölümü çökerken, olayda şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Kazaya, kamyonun taşıdığı kepçenin üstgeçide çarpmasının yol açtığı belirtildi. Kazanın ardından yol trafiğe kapatıldı.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Başakşehir'de üstgeçidine çarparak devrilen vinç yüklü kamyon olay yerinden kaldırıldı. Kilometrelerce kuyruğa neden olan vinç ve köprü enkazının kaldırılmasıyla birlikte trafik yeniden normale döndü.

TEM otoyolu yan yol üzerinde meydana gelen kaza nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kaza nedeniyle sürücülere uzun süre trafikte beklemek zorunda kaldı. Olay yerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, yaklaşık 2,5 saat süren çalışma sonucu üstgeçit enkazını yol kenara aldı. Ekipler daha sonra üstgeçitten geriye kalan enkazı bölgeden uzaklaştırdı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kapanan yol yeniden trafiğe açıldı.

"TRAFİK DURUYOR"

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik operatörü Murat Kazanasmaz Twitter'dan "Bahçeşehir yönünde olan sürücüler Ispartakule gişelerden çıkmayın. Gişelerden sonra yaya üst geçidine araç çarptı. Trafik duruyor" mesajını paylaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Kamyon Üst Geçidi Yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yavuz öztürk: yapılarımız çok sağlam vesselam, kaç yüzyıllık köprüleri top atsan yıkamıyosun gel görki 1 2 yıllık yapılar üflesen yıkılıyo . birde istanbul depremi olacak artık o zaman ne olur kim bile 7 6 Yanıtla
  • SORMA NEDEN: YIKIMLAR BİZDE BÖYLE OLUYOR GEÇEN DİNAMİT KULLANDILARDA 2 0 Yanıtla
  • melle hiyar: Alacaksın o şoförü geçen 1 kişinin öldüğü videoyu izlettireceksin . . . 1 0 Yanıtla

Advertisement