Sosyal medyada silahla çekilen videolarını paylaşan 2 çocuk gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Sosyal medyada silahla çekilen videolarını paylaşan 2 çocuk gözaltına alındı

İstanbul Büyükçekmece'de sosyal medya hesaplarından silahla çekilmiş videolarını paylaşan 15 ve 16 yaşlarındaki 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. M.A.A. isimli şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatlı silahlara da el konuldu. Ayrıca, Beylikdüzü'nde kuru sıkı silahla havaya ateş açan A.A. isimli şüpheli de gözaltına alındı ve adli işlem yapıldı.

02.03.2024 14:56  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçunu işleyen şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda sosyal medya hesabından silahla paylaşım yapan 15 ve 16 yaşlarındaki 2 çocuk hakkında inceleme başlatılarak adli işlem yapıldı.

Silahla çekilmiş videolarını paylaşan 15 ve 16 yaşındaki çocuklar hakkında adli işlem başlatıldı

SOSYAL MEDYADA SİLAHLI PAYLAŞIMA OPERASYON

Yapılan çalışmalarda, fotoğraf ve görüntülerin Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesi'nde ikamet eden 15 yaşındaki M.A.A.(15) isimli şahsa ait olduğu belirlenmesi üzerine belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan şüpheli, silahların arkadaşının babası olan M.İ.'ye ait olduğunu söyledi. Polis ekipleri, M.İ. isimli şahsı 2 adet ruhsatlı silah ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

15 yaşındaki şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, M.İ. isimli şahıs hakkında ise bilgi alındıktan sonra adli makamlarca serbest bırakıldı. Ruhsatlı silahlar, inceleme yapılması için muhafaza altına alındı.

Silahla çekilmiş videolarını paylaşan 15 ve 16 yaşındaki çocuklar hakkında adli işlem başlatıldı

OTOMOBİLDEN DIŞARIYA ATEŞ AÇAN ÇOCUK YAKALANDI

Silahla poz veren 15 yaşındaki çocuğun yanı sıra yapılan bir diğer çalışma kapsamında ise, seyir halindeki bir otomobilin penceresinden havaya ateş açan ve görüntülerini sosyal medyada paylaşan kişi için harekete geçildi. Kimliği tespit edilen şahsın 16 yaşındaki A.A olduğu belirlendi. Kurusıkı tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınan çocuk hakkında adli işlem başlatıldı.

Sosyal medyada silahla çekilen videolarını paylaşan 2 çocuk gözaltına alındı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sosyal medyada silahla çekilen videolarını paylaşan 2 çocuk gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Harun Gür: Yetiştiriyorlar. Silahla resim çekiliyorki fazla sürmez tetikçi yapacaklar.Silah verenler tesbit edilmeli. 7 0 Yanıtla
  • barbaros hayrettin paşa: Ufak yaşta öncelik saygı sevgi dini degerler dersi verilmedikçe gençleri böyle yetiştirirler burda ebeynlerde önemli daha yeni izledik okul müdürü baba ve oglunun özürlü insanlara saldırdıgını Çocuklarımız 1 sınıfta saygı sevgi dini degerler öncelik verilmeli 4 1 Yanıtla

Advertisement