İstanbul'da Yabancı Uyruklu Kredi Kartı Dolandırıcılarına Darbe - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Yabancı Uyruklu Kredi Kartı Dolandırıcılarına Darbe

İstanbul\'da Yabancı Uyruklu Kredi Kartı Dolandırıcılarına Darbe

İstanbul Bilişim Suçları Polisi, ATM'lere elektronik bir cihaz yerleştirerek vatandaşın kartlarını kopyalayan ve kopyaladıkları kartlarla hesaplarından para çaldığı tespit edilen Bulgar uyruklu bir suç şebekesine yönelik operasyon düzenledi.

19.08.2012 10:16

İstanbul Bilişim Suçları Polisi, ATM'lere elektronik bir cihaz yerleştirerek vatandaşın kartlarını kopyalayan ve kopyaladıkları kartlarla hesaplarından para çaldığı tespit edilen Bulgar uyruklu bir suç şebekesine yönelik operasyon düzenledi. Beyoğlu ve Beyazıt'ta eş zamanlı düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Bilişim Suçları polisi, aynı suçtan sabıkası bulunan Bulgaristan uyruklu 5 şahsın Türkiye'ye giriş yaptığı bilgisini aldı. Şahısları teknik ve fiziki takibe alan polis, çeteye yönelik operasyon düzenledi. Güven timleriyle yapılan koordineli yapılan operasyonda Beyoğlu ve Beyazıt'ta 5 kişi suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlıların ATM'lere kartların giriş yapıldığı yerlere elektronik bir cihaz yerleştirerek vatandaşın kartlarını kopyaladıkları, kopyalanan kartlarla vatandaşın banka hesaplarından para çektikleri ortaya çıktı. Operasyonda 8 sahte kart, 5 mikro kamera ve 5 kart kopyalama cihazı ele geçirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 5 zanlı dün adliyeye sevk edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Yabancı Uyruklu Kredi Kartı Dolandırıcılarına Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement