Akdeniz Üniversitesi, İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet ekiplerine yönelik bombalı saldırıyı kınadı.
Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hainlerin İstanbul Vezneciler'de, çevik kuvvet ekiplerine yönelik düzenlediği bombalı saldırının tüm milleti olduğu gibi Akdeniz Üniversitesini de derinden üzdüğü vurgulandı.
Milletin geleceğini, kardeşliği ve barışı hedef alarak ülkenin çeşitli yerlerinde saldırılar düzenleyen vatan hainlerinin ve terör yandaşlarının nefretle kınandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Herkes bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti terörle mücadeleden asla vazgeçmeyecek ve Türk bayrağı ülkemizin her köşesinde ebediyen dalgalanmaya devam edecektir. Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü olarak tüm terör saldırıları gibi bizi derin üzüntüye boğan bu hain saldırıyı lanetliyor ve bu saldırıda hayatlarını kaybeden polislerimize, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, şehit ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz."
Son Dakika › Güncel › İstanbul'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.