İstanbul'daki Terör Saldırısına Dünyadan Tepkiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'daki Terör Saldırısına Dünyadan Tepkiler

İstanbul\'daki Terör Saldırısına Dünyadan Tepkiler
13.12.2016 12:47

ADDİS Afrika Birliği Komisyonu Başkanı Dr. Nkosazana Dlamini-Zuma, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

ADDİS Afrika Birliği Komisyonu Başkanı Dr. Nkosazana Dlamini-Zuma, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

Afrika Birliğinin resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada Zuma'nın, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısını en güçlü şekilde kınadığı belirtildi.

"Komisyon Başkanı, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine Afrika Birliğinin en samimi başsağlığı dileklerini sunmakta ve yaralılara acil şifalar dilemektedir." ifadelerine yer verilen açıklamada, Zuma'nın, Türk halkı ve hükümetine desteğini bir kez daha yinelediği kaydedildi.

Açıklamada, "Afrika Birliği, Türk hükümeti ve uluslararası camianın üyeleriyle teröre ve aşırı şiddete karşı yakın şekilde çalışmaya devam edecektir." değerlendirmesinde bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısına Dünyadan Tepkiler - Son Dakika


Advertisement