İstanbul'daki Saldırıya Beyaz Saray'dan Sert Tepki: En Güçlü Şekilde Kınıyoruz - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Saldırıya Beyaz Saray'dan Sert Tepki: En Güçlü Şekilde Kınıyoruz

Beyaz Saray, İstanbul'da düzenlenen ve 11 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan terör saldırısını kınadı. "Türkiye'nin yanındayız" mesajı verdi.

08.06.2016 02:05  Güncelleme: 08:20

Beyaz Saray, İstanbul'da düzenlenen ve 11 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan terör saldırısını kınadı. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcü Yardımcısı Mark Stroh, terör saldırısına ilişkin yayımladığı açıklamada, ABD'nin İstanbul'un turistik bölgesinin kalbinde polisi hedef alan terör saldırısını en güçlü şekilde kınadığını bildirdi.

"KORKUNÇ EYLEM"

Saldırıda hayatını kaybeden ve yaralananlarla bu kişilerin aileleri için iyi dileklerini ifade eden Stroh, şunları kaydetti:

"Bu korkunç eylem Türkiye'ye karşı düzenlenen terör saldırılarının sonuncusu. ABD, bölgede birçok zorluğa birlikte karşı koyduğumuz NATO müttefiki ve değerli ortak Türkiye'nin yanında durmaktadır."

Fatih'in Vezneciler semtinde çevik kuvvet polisini taşıyan araçlara yönelik bombalı saldırıda 6'sı polis 11 kişi şehit olurken, 35 kişi yaralanmıştı.

İstanbul\'daki Saldırıya Beyaz Saray\'dan Sert Tepki: En Güçlü Şekilde Kınıyoruz
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Saldırıya Beyaz Saray'dan Sert Tepki: En Güçlü Şekilde Kınıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ADIYAMANLIII: en büyük pkk hayın amarikadır bunu böyle bilesiniz her destegi veriyor ondan sora kınıyorum diyor suan ABD bu saldırı olsadı dünya ayagı kalkardı türkiyede oldumu normal karşılıyorlar bütün avrupa türkiyeyi çekemiyor allah onları tufanıyla vurur inş 2 0 Yanıtla
  • murat: O zaman pkk ve uzantisi hdp pydnin yaninda ne isiniz var ha adalet dagitiyordunuz dimi en buyuk adaleti allah saglar 2 0 Yanıtla
  • 1i: 15 suratlılar......15 yüzlüler de diyebiliriz 1 0 Yanıtla
  • iso: ne olursunuz biraz daha fazla kınayın pis emperyalistler lanet olsun sizlere kendi kanınıza boğulursunuz inşallah.. 1 0 Yanıtla
  • JGH: YA BEYAZ SARAY SANA BAGLI OLAN CHP VE HDP LI TEROR ORGUTLERINE YAPTIRIYORSUN SONRA DA KINA YAK DUR 0 0 Yanıtla
  • vatdıfak: Kınamayı sizden öğrenecek değiliz.. 0 0 Yanıtla
  • Türkoğlutürk: Allah razı olsun çok iyi oldu. 0 0 Yanıtla

Advertisement