İstanbul Merkezli Operasyon - Son Dakika
Güncel

İstanbul Merkezli Operasyon

İstanbul Merkezli Operasyon

Beyaz Hareket Derneği üyesi bir grup, İstanbul merkezli operasyonları protesto etti.

21.12.2013 17:44

Beyaz Hareket Derneği üyesi bir grup, İstanbul merkezi operasyonu protesto etti.

Saraçhane Parkı'nda toplanan Beyaz Hareket Gençlik, Bilim, Kültür, Siyaset Derneği üyeleri, "Gölgelerin üstümüze geldiği en zor zamanlarda güneşin doğuşuna şahit olduk", "Sevdamıza kimse engel olamaz", "Sevdamız ak gözümüz kara" yazılı döviz ve pankartları taşıdı.

Gruptakiler adına konuşan dernek başkanı Aydın İnci, 17 Aralık'ta yapılan operasyonun, Türkiye'de demokrasiden korkanların olduğunu ve bu odakların tarihin kirli sayfalarında kalmadığını gösterdiğini savundu.

Türkiye'de her alanda son 11 yıldır büyük gelişmeler yaşandığını dile getiren İnci, bu durumun birilerinin huzursuz ettiğini söyledi.

İnci, geçmişte Türkiye'de birilerinin terör sorunuyla insanları birbirine düşürdüğünü anlatarak, "İşte 17 Aralık'ta bu oyunlardan biridir. 17 Aralık, uluslararası lobilerin Türkiye'deki maşaları ağıyla Türkiye'nin ve başbakanımızın küresel ve bölgesel gücüne darbe vurma operasyonudur. 11 yıldır halkına hizmet eden bir başbakanı ve ekibini çamur at izi kalsın mantığıyla yıpratmak ve yıldırmak operasyonudur" dedi.

Gruptakiler, açıklamanın ardından dağıldı.

Öte yandan Genç-Der üyesi bir grup da Taksim'de Galatasaray Meydanı'nda biraraya geldi. Hükümet aleyhine slogan atan, döviz ve pankartlar taşıyan grup, basın açıklaması yaptı.

Meydana ayakkabı kutuları getiren gruptakiler, daha sonra dağıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Merkezli Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement