İzmir CHP'de Koltuklar Çocukların - Son Dakika
Güncel

İzmir CHP'de Koltuklar Çocukların

İzmir CHP\'de Koltuklar Çocukların

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Bedri Serter, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makam koltuğunu ilkokul öğrencilerine bıraktı.

23.04.2015 13:20

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Bedri Serter, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makam koltuğunu ilkokul öğrencilerine bıraktı. Yeni il başkanları ve il kadın kolları başkanı anlamlı mesajlar verdi.

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu ilkokul öğrencilerine bıraktı. Başkan Serter, Beren Akmermer, Ege Ulaş Peri, Karan Akmermer, Simay Haşlamacı isimli çocuklara sembolik mazbatalarını verirken, çocukların isteklerini sordu. Ege Ulaş Peri ile Beren ve Karan Akmermer kardeşler sırayla il başkanı koltuğuna oturdu. Simay Haşlamacı İl Kadın Kolları Başkanı oldu.

Yönetim olarak koltuklarını bir günlüğüne çocuklara bırakma kararı aldıklarını açıklayan CHP İl Başkanı Serter, "Bugün koltuklarımızı çocuklarımıza teslim edeceğiz. Çünkü gelecek onların elindedir. İl başkanı olarak böyle bir hediye vermekten çok mutluyum. Onlar da ileri yaşlarında bunun kıymetini bilecek. Hepsi birbirinden kıymetli, cumhuriyet ilkelerine bağlı, Atatürk ruhuna sahip pırıl pırıl çocuklar yetiştiriyoruz. Anne ve baba olarak çok mutluyuz. Bu çocuklarımızı çığ gibi büyütüyoruz. Gelecek CHP iktidarıyla onlara milli eğitimde daha aydınlıkçı eğitim sistemini kazandıracağız. İnançla bağlandık. Çocuklarımızın o kıymetli hazineden sebeplenmesi için çalışıyoruz" dedi.

MİNİK BAŞKANLARDAN 23 NİSAN MESAJLARI

Beren Akmermer, "Tüm dünya çocuklarının gülmesi için ve hak ettikleri bir eğitim almaları için eğitim politikalarına ağırlık verilmesini istiyorum" diye konuşurken, Simay Haşlamacı da, "Çocuklara daha çok oynayacak alan kalsın diye yeşilin korunmasını ve beton binalar değil oyun parkları yapılmasını istiyorum. Bunun için çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Ege Ulaş Peri, "Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetimizin tüm değerlerini korumak onun çizdiği yoldan yürümeye devam etmek için tüm üyelerimizin çalışmasını istiyorum" derken, Karan Akmermer de, "23 Nisan kutlu olsun. Herkesin bugünkü gibi tüm hayatı boyunca mutlu olmasını diliyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir CHP'de Koltuklar Çocukların - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement