İzmir'de Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Uyuşturucu Operasyonları

İzmir’de uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan operasyonlarda, piyasaya sürülmek üzere olan 16 kilo 800 gram bonzai ile 2 bin 726 ecstasy hap ve esrar ele geçirildi.

02.10.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan operasyonlarda, piyasaya sürülmek üzere olan 16 kilo 800 gram bonzai ile 2 bin 726 ecstasy hap ve esrar ele geçirildi. Olayla ilgili, adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları ve aldıkları ihbar üzerine, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlattı. İzmir'de bayram öncesi piyasaya uyuşturucu sürüleceği bilgisine ulaşan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziemir ve Torbalı ilçelerinde düzenledikleri operasyonda İ.K. ve O.K. isimli iki şahsı gözaltına aldı. Aramalarda, 2 bin 726 adet ecstasy hap ile 10 gram esrar ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bornova ve Çiğli ilçelerinde düzenlenen operasyonda ise A.B.K., İ.C.K., A.A., K.A. ve M.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. 4 bin 700 gram bonzai ele geçirildi. Şüphelilerin bağlantılı olduğu şebeke üyelerine yönelik İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile ortak operasyonda M.F.K. isimli şahıs ile birlikte 12 bin 100 gram bonzai ele geçirildi.

Toplam 16 bin 800 gram bonzai ele geçirilirken, A.B.K. ve İ.C.K. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement