İzmir'deki Römorkör Kazası - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Römorkör Kazası

İzmir\'deki Römorkör Kazası

Şehit erlerden Paşalı'nın naaşı, Gelibolu'da askeri törenle defnedildi.

25.12.2013 13:18

İzmir Tersanesi'nde, denize indirilirken yan yatan "TCG Değirmendere" römorköründe şehit olan erlerden Süleyman Mert Paşalı'nın cenazesi, Gelibolu ilçesinde toprağa verildi.

Gelibolu Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınan Paşalı'nın naaşı, helallik alınması amacıyla Yazıcızade Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada dua edilirken baba Memduh ve anne İlknur Paşalı'nın güçlükle ayakta durduğu görüldü. Yakınları ise göz yaşlarına hakim olamadı.

Daha sonra cenazenin götürüldüğü Gazi Süleymanpaşa Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazına, şehidin ailesi ve yakınları ile Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin, 18. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Gürgen, Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, diğer sivil ve askeri yetkililerle vatandaşlar katıldı.

Cenaze, İl Müftüsü İbrahim Öcüt'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törenle top arabasına konularak götürüldüğü Gelibolu Askeri Şehitliği'nde defnedildi.

İzmir Tersanesi'nde 23 Aralık'ta bakım ve onarım çalışmaları sonrası havuzdan denize indirildiği sırada yan yatan "TCG Değirmendere" römorköründe 10 kişi hayatını kaybetmiş, 17 kişi yaralanmıştı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Römorkör Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement