İzmirliler Başbakanlık Ofisini Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

İzmirliler Başbakanlık Ofisini Değerlendirdi

İzmirliler Başbakanlık Ofisini Değerlendirdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir’e Başbakanlık ofisi açılacağını duyurmasıyla birlikte İzmirliler de Başbakanlık ofisi hakkında görüşlerini dile getirdi.

03.02.2015 13:56

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İzmir'e Başbakanlık ofisi açılacağını duyurmasıyla birlikte İzmirliler de Başbakanlık ofisi hakkında görüşlerini dile getirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçen Cumartesi günü partisinin il kongresinde İstanbul'da olduğu gibi İzmir'e de Başbakanlık ofisi açılacağını duyurdu. Kimi İzmirli Başbakanlık ofisiyle kente hizmet geleceğini belirtirken, kimisi ise Başbakanlık ofisinin vatandaşlara bir faydası olmayacağını söyledi.

"BİZ HİZMETE SUSAMIŞIZ"

Ali Yıldırım ve eşi Meryem Yıldırım, Başbakanlık ofisinin İzmir'de açılmasını olumlu karşıladıklarını kaydetti. Ali Yıldırım, en azından İzmir'le devamlı irtibat sağlanmış olacağını belirterek "İzmir şuan köy gibi. O yüzden iyi olacağını düşünüyorum. En azından hizmet gelir. Biz hizmete susamışız" dedi.

BAŞBAKANLIK OFİSİNİ BEKLİYORUZ"

Sultan Yağız da Başbakanlık ofisiyle kente hizmet gelebileceğini belirterek, "İzmirli olarak Başbakanlık ofisi açılmasını güzel karşılıyorum. Onaylıyoruz. Hiç değilse derdimizi daha rahat anlatırız. Sesimizi duyurmaya ihtiyacımız var. Esnaf olarak buradaki yönetimden rahatsızız. Her şey düzensiz. Başbakanlık ofisini bekliyoruz inşallah kısa zamanda yapılır. Her zaman her yerde bizlerin yanında olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

"FAYDASI OLACAĞINI ZANNETMİYORUM"

İstanbul'dan İzmir'e ziyarete gelen Özgül Özenç isimli vatandaş ise İstanbul ve İzmir'deki Başbakanlık ofislerinin faydalı olmayacağını savunarak şöyle konuştu: "Tek bir yerden yönetim olursa daha iyi olacağını düşünüyorum. İzmir'in de İzmir halkının da bu kararı olumlu karşılayacağını zannetmiyorum. İstanbul'da, Dolmabahçe taraflarında yaşamadığımız için en azından trafik açısından dezavantajlarını yaşamıyoruz ama tek bir yerden yönetilirse Başbakanımız için daha kolay olur. Faydası olacağını zannetmiyorum, daha fazla maliyet olacak. O da bize yansıyacak. Harcamalar yine halktan kesileceği için bir yerden yönetilmesi bizim için daha iyi olur." Engin Durmaz isimli vatandaş da Başbakanlık ofisinin İzmirlilere getirisi olmayacağını ve gereksiz bulduğunu ifade ederek, "Başbakanlık ofisinin, bulunduğu diğer illere de bir katkısı olduğunu sanmıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmirliler Başbakanlık Ofisini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement