Izmit - Halk Otobüsü Gizli Buzlanmadan Devrildi 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Izmit - Halk Otobüsü Gizli Buzlanmadan Devrildi 10 Yaralı

Izmit - Halk Otobüsü Gizli Buzlanmadan Devrildi 10 Yaralı

Halk otobüsü gizli buzlanmadan devrildi 10 yaralıİZMİT'te şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsü gizli buzlanma nedeniyle yan yattı.

06.12.2016 20:59

Halk otobüsü gizli buzlanmadan devrildi 10 yaralı

İZMİT'te şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsü gizli buzlanma nedeniyle yan yattı. Otobüs içersinde bulunan 25 yolcudan 10'u hafif yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında İzmit 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Umuttepe'den aldığı yolcuları çarşı merkeze taşıyan Cemil Başarık idaresindeki 41 J 0477 plakalı halk otobüs gizli buzlanma nedeniyle sürücü otobüsün kontrolünü kaybederek kaldırıma çarptıktan sonra otobüs yan yattı.Kazada otobüste bulunan 25 yolcudan 10'u hafif yaralandı.

Otobüs içersinde bulunan yolcular otobüsün camını kırmak için içeride cam kırmak için çekiç ararken kendi imkanları ile arka camı kırarak dışarı çıktılar. Olay yerine gelen 112 Acil ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan araç sürücüsü Cemil Başarık, Sümeyye Bayram, İpek Akçakese, SqeedOmar Bin Frejan, Samet Doğan, Ali Tamimi, Duygu Bolu, Havvanur Gündoğdu ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazadan sonra olay yerine gelen Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ile otobüsten yara almadan kurtulan yolcular arasında tartışma çıktı. Yolculardan Mehmet Yıldırım Otobüste bir tane cam kırıcı hiçbir şey yok, araba takla attı, ufak tefek çiziklerimiz var, fakat camlar, kapılar zaten açılmıyor. diyerek tepki gösterdi. Yaralılar hastanelere sevk edilirken kazadan yara almadan kurtulan yolcular çağırılan diğer halk otobüsü ile gidecekleri yere kadar götürüldü.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Izmit - Halk Otobüsü Gizli Buzlanmadan Devrildi 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement