Jandarma Genel Komutanı Kalyoncu Şanlıurfa'da (2) - Son Dakika
Güncel

Jandarma Genel Komutanı Kalyoncu Şanlıurfa'da (2)

Jandarma Genel Komutanı Kalyoncu Şanlıurfa\'da (2)

Valilik girişinde polis tören mangası tarafından karşılanan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, daha sonra beraberindeki 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Recep, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Seyfullah...

12.02.2013 14:00

Jandarma GENEL KOMUTANI KALYONCU ŞANLIURFA'DA (2)

VALİLİKTEKİ GÖRÜŞME 1 SAAT SÜRDÜ

Valilik girişinde polis tören mangası tarafından karşılanan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, daha sonra beraberindeki 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Recep, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Seyfullah Saldık, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt ve Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun ile birlikte Vali Celalettin Güvenç'i ziyaret etti.

Valilik şeref defterini imzalayan Orgeneral Kalyoncu, beraberindekiler ile birlikte Vali Celalettin Güvenç ile makamında yaklaşık 1 saat görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Orgeneral Kalyoncu, Valilik binasından ayrılırken, gazetecilerin ziyaret nedenine ilişkin sorularına yanıt vermedi.

Suriye sınırındaki gelişmelerin ve güvenlik önlemlerin görüşüldüğü ileri sürülen toplantının ardından Orgeneral Kalyoncu ve beraberindekiler İl Jandarma Komutanlığı'na geçti.

AL,ÖP(HK/CK) - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarma Genel Komutanı Kalyoncu Şanlıurfa'da (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement