Kaçak Kesimlere 91 Lira Ceza - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaçak Kesimlere 91 Lira Ceza

Kaçak Kesimlere 91 Lira Ceza
04.10.2014 13:40

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde tüm uyarılara rağmen kurban kesimi için ayrılan alanlar dışında kaçak kesim yapanlara 91 lira idari para cezası kesildi.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde tüm uyarılara rağmen kurban kesimi için ayrılan alanlar dışında kaçak kesim yapanlara 91 lira idari para cezası kesildi. Bazı kişilerin kurbanlıklarını çocuklarının önünde kestiği görüldü.

Çorlu'da, Kurban Bayramı nedeniyle en büyük yoğunluk mezbahada yaşandı. Hayvanlarını kesilmesi için erken saatlerde mezbahaya gelerek sıraya girenler kuyruk oluştururken, tüm uyarılara rağmen kaçak kesimlerinde önüne geçilemedi. Çoban Çeşme Mahallesi ve Hıdırağa Mahallesi'nde kaçak kurban kesimi yaptığı tespit edilenlere Çorlu Zabıta ekipleri tarafından 91 lira idari para cezası kesildi.

Bazı vatandaşların kurbanlıklarını çocuklarının gözü önünde kestiği görüldü. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaçak Kesimlere 91 Lira Ceza - Son Dakika


Advertisement