Kadın Sürücüyü Suya Atlayan Polis ve Vatandaş Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Kadın Sürücüyü Suya Atlayan Polis ve Vatandaş Kurtardı

Kadın Sürücüyü Suya Atlayan Polis ve Vatandaş Kurtardı

Adana'da kontrolden çıkarak sulama kanalına devrilen otomobilin sürücüsü kadın, suya atlayan bir vatandaş ve polis memuru tarafından kurtarıldı

10.09.2013 15:48

Kontrolden çıkarak sulama kanalına devrilen otomobilin sürücüsü kadın, suya atlayan bir vatandaş ve polis memuru tarafından kurtarıldı.

Ayni Budak (36) idaresindeki 01 AYN 83 plakalı otomobil, Özdemir Sabancı Bulvar'ında kontrolden çıktıktan sonra DSİ'ye ait sulama kanalının üzerinde bulunan köprünün korkuluklarını kırarak suya düştü.

Akıntıya kapılarak sürüklenen otomobilde sıkışan sürücüyü gören bir vatandaş suya atladı. Ayni Budak'ı otomobilden çıkaran vatandaş akıntının etkisiyle yorulunca kadını kanalın kenarına götürmekte zorlandı. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli yunus ekiplerinde görevli polis memuru Hasan Özçelik de suya atlayarak adı öğrenilemeyen vatandaşla sürücüyü kanalın kenarına kadar getirdi.

Beline bağlanan iple kanaldan çıkarılan Ayni  Budak ambulansla hastaneye kaldırldı. Bir süre daha kanalda sürüklenen otomobil ise çekiciyle sudan çıkarıldı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kadın Sürücüyü Suya Atlayan Polis ve Vatandaş Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement