"Kadroyu Şişirmeyeceğiz" - Son Dakika
Güncel

"Kadroyu Şişirmeyeceğiz"

"Kadroyu Şişirmeyeceğiz"

Trabzonspor Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, kadroyu şişirmeyeceklerini söyledi, "Gerektiği kadar futbolcu alacağız" dedi.

10.06.2013 12:32  Güncelleme: 14:25

Trabzonspor Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, kadroyu şişirmeyeceklerini söyledi, "Gerektiği kadar futbolcu alacağız" dedi.

Yeni sezon öncesi oyuncularının geçmişe dönük alacaklarını ödediklerini belirten Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, mevcut yabancı oyuncularının fazlalığının ortada olduğunu hatırlatırken, şunları söyledi:

"Kadromuzda bulunan her oyuncu değerlidir. Ama milyonlarca lira verilen adamın tribünde oturması da kabul edilemez. Menajerlerin önerdiği bir çok oyuncuyu düşünmeden reddediyoruz. Yönetim olarak az ama öz transfer yapmayı tercih edeceğiz."

ÇAĞLAR VE ÖZER GÜNDEMDE

Bu arada Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Çağlar ile Kasımpaşa'dan ayrılma ihtimali bulunan Özer Hurmacı'nın görüşme yapıldığı belirtildi. İki futbolcudan Çağlar'ın bordo mavili formayı giymeye yakın olduğu ifade edildi. Ancak Çağlar'ın Trabzonspor'a transferinin kesinleşmesi için Cech veya Emerson'dan birinin takımdan ayrılması gerektiği bildirildi.

SERKAN BALCI KULÜP ARIYOR

Trabzonsporla sözleşmesi sona eren Serkan Balcı'nın kulüp arayışlarına başladığı, Serkan'ın Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer aldığı öğrenildi. Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman'ın Serkan'la yapacağı görüşmede tecrübeli oyuncunun düşük ücret teklifini kabul etmesi durumunda imza atılabileceği belirtildi.

DAVRAZ'DA HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Öte yandan Trabzonspor'un 27 Haziran'da başlayacak olan Isparta Davraz kampında hazırlık maçı yapmak için bazı takımlarla görüşmeler yapılıyor. Davran'da 14 gün boyunca kamp yapacak olan bordo mavililerin, burada ilk etapta kondisyon çalışması yapacağı ardından ise taktik antrenmanlara ağırlık vereceği bildirildi.

KOMBİNE SATIŞLARI BAŞLADI

Trabzonspor'un 2013-2014 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışları kale arkası tribünler hariç bugün başladı. 25 Haziran'a kadar sadece eski kombine kart sahiplerine satış yapılacağı açıklandı. Kombine kart fiyatları şöyle:

"Kale arkası 300 TL, Maraton E-H: 350 TL, Maraton A-D: 450 TL, Maraton B-C-F-G: 600 TL, Kapalı A-D-E-H: 1250TL, Kapalı B-C-F-G: 1500 TL ve VIP: 3000 TL."

YES FOTOĞRAF - Trabzon

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement