Kahraman Komutan Kırıkhan'a Döndü - Son Dakika
Güncel

Kahraman Komutan Kırıkhan'a Döndü

Kahraman Komutan Kırıkhan\'a Döndü

PKK terör örgütü tarafından Lice Jandarma Karakoluna düzenlenmek istenen baskını son anda önleyen ve bu sırada yaralanan Başçavuş Ahmet Mengilli, tedavi olduğu hastaneden taburcu edilerek, Kırıkhan'daki evine getirildi...

28.10.2012 20:10

PKK terör örgütü tarafından Lice Jandarma Karakoluna düzenlenmek istenen baskını son anda önleyen ve bu sırada yaralanan Başçavuş Ahmet Mengilli, tedavi olduğu hastaneden taburcu edilerek, Kırıkhan'daki evine getirildi.

30 Eylül 2012 gecesi bir grup PKK'lı terörist, Güzelce Jandarma Karakoluna eylem hazırlığı içerisinde iken tespit edildi. Termal kameralara yakalananların terörist olup olmadığının değerlendirmesinin ardından operasyon düğmesine basıldı. Kırıkhan İlçe Jandarma Bölük Komutanlığından olay yerine sevk edilen zırhlı araca roketin isabet etmesi sonucunda 3 askerimiz yaralandı. Yaralılar içerisinde yer alan Jandarma Başçavuş Ahmet Mengilli'nin ilk anda tedavisi Kırıkhan Devlet Hastanesinde yapılmış daha sonra ambulans uçakla GATA'ya sevk edilmişti.

Sol ayağı kesilen, sağ ayağı topuğu ise alçıya alınan Başçavuş Ahmet Mengilli tedavisinin tamamlanması ardından bugün uçakla Hatay havaalanına getirildi. Kaymakam Fecri Fikret Çelik, MHP Milletvekili Şefik Çirkin, 1. Hudut Tabur Komutanı P. Yarbay Ragıp Taylan, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Kubilay Ayvaz, Kurtlusoğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay, İlçe Emniyet Müdürü Nadir Örten, görev arkadaşları ve ailesi tarafından karşılanan Kahraman Komutan Ahmet Mengilli daha sonra ambulansla Kırıkhan'daki evine getirildi.

Mengilli'nin moralinin yerinde olduğu görüldü. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kahraman Komutan Kırıkhan'a Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement