Kamer Genç'ten AK Parti ve Başbakan'a Eleştiriler - Son Dakika
Güncel

Kamer Genç'ten AK Parti ve Başbakan'a Eleştiriler

Kamer Genç\'ten AK Parti ve Başbakan\'a Eleştiriler

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Tokat Milletvekili Orhan Birgün ve Tunceli Milletvekili Kamer Genç Giresun'da ziyaretlerde bulundu.

07.06.2013 16:21

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Tokat Milletvekili Orhan Birgün ve Tunceli Milletvekili Kamer Genç Giresun'da ziyaretlerde bulundu. Parti binasında açıklamalarda bulunan Kamer Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

Milletvekilleri İdris Yıldız, Orhan Birgün ve Kamer Genç, önce Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu ziyaret etti. Kamer Genç, görüşme sırasında 1984'de parti danışmanı olarak Giresun'a geldiğini hatırlattı, "O zaman balığı vardı, rakısı vardı. Şimdi de var mı?" diye sordu. Başkan Aksu da, balık ve rakının Giresun'dan eksik olmayacağını söyledi.

Miletvekilleri, daha sonra CHP il binasına gitti. Burada açıklamalarda bulunan Kamer Genç Ak Parti'yi eleştirip, Başbakan Erdoğan'ın dün gece yurt dışından dönüşüyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Toplananlar 'Tayyip'in askerleriyiz' diye bağırıyorlar. Bunu kime karşı söylüyorlar. Millet canlandı çünkü. 'Mustafa Kemal'in askerleyiz' diyenlere karşı nazire yaptılar" dedi. Başbakan Erdoğan'ın 2023 hedefine değinen Genç bu konuda ise şunları söyledi:

"Hedefleri Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında yeni bir devlet kurmaktır. Türkiye Cumhuriyeti devleti yok edilecek, şeriat devleti kurulacak. Türk bayrağı kalkacak, şeriat bayrağı gelecek. Kadınları kara çarşafa sokmaya çalışıyorlar. Bu rejimi kaldırıp, çalışmayan, üretmeyen, kadınları iş hayatından çeken bir yönetime çekmeye çalışıyorlar."

Son olarak da Gezi Parkı olayına değinen CHP Milletvekili Genç, "Gezi Parkı'nda tepki gösterenlerle bizim hali ruhumuz birdir, destekliyoruz. Gezi Parkı'nı savunan, Türk milletinin birliğini ve bütünlüğünü koruyan ve laik cumhuriyeti savunan bir partiyiz. Bunlara karşı gelenlerin kafasını ezmeye kararlı bir partiyiz. Milli duygularımızı artık kimse ayak altına alıp ezemez, Tayyip Erdoğan bu millete bu kadar hakaret ettikten, bu memleketi talan ettikten sonra bu sokakta gezemez. Bugün sokaklarda Başbakan'a söylenen küfürler hiçbir bakana söylenmemiştir. Bundan bir ders çıkarması gerekir. Bu millete canice davrananlar bizim polisimiz, güvenlik mensuplarımız olamaz" diyerek açıklamalarını noktaladı.

HK- - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamer Genç'ten AK Parti ve Başbakan'a Eleştiriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement