Kangaroos ile Bacaklar Kışa Hazır! - Son Dakika
Güncel

Kangaroos ile Bacaklar Kışa Hazır!

Kangaroos ile Bacaklar Kışa Hazır!

KangaROOS, kalça ve bacakların şekillenip güzelleşmesine yardımcı olan OMNICOIL serisiyle özellikle kadınların yeni gözdesi.

02.11.2012 09:23  Güncelleme: 09:18

Kış aylarında da formunu korumak ve bacaklarının daha da güzelleşmesini isteyenlerin en büyük destekçisi KangaROOS oluyor.

OMNICOIL serisinde yer alan ve günlük yaşamda rahatlıkla giyilebilen modeller, kalça bölgesindeki kasları çalıştırarak daha biçimli kalçalara ve daha güzel bacaklara sahip olmayı sağlıyor.

KangaROOS'un farklı renklerde hazırladığı OMNICOIL; hem güzel görünüme hem de güzelliğe katkıda bulunan bir tasarıma imza atıyor. Soğuk kış günlerinde de kullanabileceğiniz ayakkabıyı her giydiğinizde, yarattığı muhteşem etkiyi siz de fark edeceksiniz…

Fonksiyonelliği ve şık tasarımı koleksiyonlarında birleştiren KangaROOS, sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan koleksiyonlarını, tüm Türkiye'de Esem Spor'un 300'ü aşkın satış noktasının yanı sıra; Ayakkabı Dünyası ile Intersports mağazalarında ve Esem Sport Kardium AVM mağazasında satışa sunuluyor.

Esem Spor Giyim

1977 yılında Emin Cankurtaran tarafından Cankurtaran Holding bünyesinde kurulan Esem Spor; Adidas, Fila, Arena, Slazenger ve le coq sportif gibi dünyaca ünlü spor giyim markalarının Türkiye distribütörlüğünü yaptı. Non-athletic ayakkabı sektöründe de Bata, Clarks, TBS, Skechers, Diesel marka ayakkabıların distribütörlüğünü yaparak çok markalı yönetim ve çok markalı spor perakendeciliği konusuna öncülük etti. 1995 yılında %16'sı halka açılan Esem Spor, halen İMKB'de işlem gören ilk ve tek spor giyim ve ayakkabı firmasıdır. Merkezi İstanbul'da olan şirket; şu anda Slazenger ve KangaROOS lisansörlüğünü devam ettiriyor. Esem Spor, yapılanma çalışmalarıyla birlikte, bünyesine yeni dünya markalarını katmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kangaroos ile Bacaklar Kışa Hazır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement