Kansere Yakalandı, Canına Kıydı - Son Dakika
Güncel

Kansere Yakalandı, Canına Kıydı

Kansere Yakalandı, Canına Kıydı

İzmir'in Buca ilçesinde, kanser hastalığına yakalanan N.S., tedavi sürecinde bunalıma girdi. Yaşlı kadın, oturduğu binanın çatısından atlayarak hayatına son verdi.

02.08.2015 19:08  Güncelleme: 21:14

İzmir'in Buca ilçesinde oturan kanser hastası 63 yaşındaki N.S., oturduğu evin çatısından atlayıp canına kıydı.

YAŞADIĞI AĞIR HASTALIK YÜZÜNDEN BUNALIMA GİRDİ

Olay, Yenigün Mahallesi 265/2 sokakta, dün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Bir süredir yakalandığı kanser hastalığı yüzünden tedavi gören N.S., yaşadığı ağır hastalık yüzünden bunalıma girdi.

OTURDUĞU BİNANIN ÇATISINDAN ATLADI

Tedavisinin zor olduğunu ve kurtulamayacağını düşünen yaşlı kadın, oturduğu 3 katlı binanın çatısına çıkarak kendisini boşluğa bıraktı.

EŞİ VE KOMŞULARI SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERDİ

N.S.'nin çığlığını ve düştüğü anda çıkan gürültüyü duyarak dışarı çıkan eşi A.S. ve komşuları yerde hareketsiz yatan yaşlı kadını görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Gelen sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından, kadını ambulansla Ege Üniversitesi acil servisine kaldırdı. Burada tedaviye alınan N.S. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

N.S.'nin hayatını kaybetmesinin ardından eşi A.S. ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kansere Yakalandı, Canına Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • tarik: benim annemde akciğer kanserinden vefat etti 2 ay çok acı çekti. ilaçlar komoterepi vs. çok bunalıma sokuyor. Allah afetsin zor durum. kimseye yasatmasin 33 25 Yanıtla
  • Ecel: Cehennemlik ... 6 39 Yanıtla
  • lansman: Kürtler de intihar etse ne güzel olur 24 17 Yanıtla
  • halil: Yasadigi durum cok zor tabiki ALLAH kimseye vermesin.yanliz dermansiz dert veren ALLAH ahirette kefaletinide verirdi acele etmeseymis keske yazık etmis 21 19 Yanıtla
  • admin: Ahirette Allah yardımcısı olsun Allah rahmet eylesin 33 3 Yanıtla
  • Motorcu34: yazık kurban oldugum allahım bu aciz kullarına acı hastalara şifa ver 28 5 Yanıtla
  • Yavuz: Allahım sen hayırlısını ver hakkımızda Yarabbi 28 4 Yanıtla
  • sezgin: Allah tahsilatını af eylesin .kimin neler yaşadıgını bilemeyiz bilmemizde mümkün degil ailesine sabırlar dilerim .burada yada her hangi bir olay oldugunda hemen yorumlar yakıştırmalar yapılıyor öyle bir hal almışızki aramızda sadece 50 santim olan duvar olan kumşumuzu sormaz ne yapar ne eder diyip kapısını çalmaz bir toplum olmuşuz kimin ne yaşadıgını neye kahır etti niçin yaptı bunu bilmeden yargısız infaz yapmayın bir nedeni sebebi vardır .öyle bir zamanki ben kendi çalıştıgım ortamdan çok iyi biliyorum annesini babasını kendinden büyük aile fertlerini azarlayan aşşagılayanmı neleriyle karşılaşmıyorumki sadece üzülerek bakmak durumda kalıyorum bir şey diyemiyorsun karışamıyorsun çünkü şuçlu oluyorsun müdahile etsen toplum olarak saygıyı sevgiyi herşeyi bitirdik yok olmuş herkes cellat olmuş ufacık bir kıvılcıma bakıyor 16 16 Yanıtla
  • Kunteper: Tayzecim biraz daha bekleyemedinmi 26 4 Yanıtla
  • trakyali: yapmasaydin ve teyzem ahiretinide yaktın 18 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement