İzmir'in Buca ilçesinde oturan kanser hastası 63 yaşındaki N.S., oturduğu evin çatısından atlayıp canına kıydı.
YAŞADIĞI AĞIR HASTALIK YÜZÜNDEN BUNALIMA GİRDİ
Olay, Yenigün Mahallesi 265/2 sokakta, dün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Bir süredir yakalandığı kanser hastalığı yüzünden tedavi gören N.S., yaşadığı ağır hastalık yüzünden bunalıma girdi.
OTURDUĞU BİNANIN ÇATISINDAN ATLADI
Tedavisinin zor olduğunu ve kurtulamayacağını düşünen yaşlı kadın, oturduğu 3 katlı binanın çatısına çıkarak kendisini boşluğa bıraktı.
EŞİ VE KOMŞULARI SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERDİ
N.S.'nin çığlığını ve düştüğü anda çıkan gürültüyü duyarak dışarı çıkan eşi A.S. ve komşuları yerde hareketsiz yatan yaşlı kadını görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.
KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Gelen sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından, kadını ambulansla Ege Üniversitesi acil servisine kaldırdı. Burada tedaviye alınan N.S. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
N.S.'nin hayatını kaybetmesinin ardından eşi A.S. ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Son Dakika › Güncel › Kansere Yakalandı, Canına Kıydı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (20)