Kayseri'deki Patlamada Yaralananların Tedavisi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Patlamada Yaralananların Tedavisi Sürüyor

Kayseri\'deki Patlamada Yaralananların Tedavisi Sürüyor

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı sonucu yaralanan polis memuru İsmail Sakın ve polis eşi Emine Işık'ın tedavileri sürüyor.

28.05.2012 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı sonucu yaralanan polis memuru İsmail Sakın ve polis eşi Emine Işık'ın tedavileri sürüyor. Yaralıların son durumlarını açıklayan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof.Dr. Kudret Doğru, "İsmail Sakın'ın sağlık durumu ağır, hayati tehlikeyi henüz atlatmış değil" dedi.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof Dr. Kudret Doğru, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde bombalı saldırı sonucu yaralanan polis memuru İsmail Sakın ve polis eşi Emine Işık'ın son durumlarıyla ilgili şöyle konuştu: "Hastanede şu an 25 Mayıs 2012 tarihinde yaşanan patlamayla ilgili iki hastamız bulunmaktadır. Bu hastalarımızdan bir tanesi olan İsmail Sakın'ın sağlık durumu ağır olup yoğun bakımda takip ve tedavileri devam etmektedir. Doktorlarımızın ifadesine göre bu takip ve tedaviler bir müddet daha devam edecek. Çünkü, İsmail Sakın'ın durumu ağır. Henüz hayati tehlikeyi atlatmış değil, tedavisi devam ediyor."

Polis eşi Emine Işık'ın durumuyla ilgili bilgi veren Doğru, şunları söyledi: "Polis eşi olduğu kesinleşen bayan şu an göz servisinde yatıyor. Bayanın gözünde bir şarapnel parçası nedeniyle yaralanma mevcut. Bu nedenle ameliyata aldık. Gözündeki olayın düzelmesi için birkaç gün daha yatırmamız gerekiyor. Zannedersem bu hafta Salı veya Çarşamba gününe kadar hastanemizde kalacak, daha sonra taburcu edeceğiz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Patlamada Yaralananların Tedavisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement