Kazada Ölen Muhammet İçin Eylem Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Muhammet İçin Eylem Yaptılar

Kazada Ölen Muhammet İçin Eylem Yaptılar

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, trafiğe kapalı alanda bir otomobilin çarparak ölümüne neden olduğu 15 yaşındaki Muhammet Ali Nalbantoğlu'nun ailesi, sorumluların cezalandırılması için eylem yaptı.

09.06.2013 17:27

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, trafiğe kapalı alanda bir otomobilin çarparak ölümüne neden olduğu 15 yaşındaki Muhammet Ali Nalbantoğlu'nun ailesi, sorumluların cezalandırılması için eylem yaptı.

Kestel Beldesi'nde, asfaltlama ve refüj çalışmaları nedeniyle bölüm bölüm trafiğe kapatılan D-400 karayolunun araç trafiğine kapalı bölümünde 29 Mayıs'ta bisikletiyle futbol sahasına giden Muhammet Ali Nalbantoğlu'na, Ahmet Y.'nin kullandığı 07 HDZ 70 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan Nalbantoğlu, tedaviye alındığı Alanya Devlet Hastanesi'nde aynı gün yaşamını yitirdi. Yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Ahmet Y. ise jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YAKINLARI EYLEM YAPTI

Muhammet Ali Nalbantoğlu'nun babası Ökkeş Nalbantoğlu, kız kardeşi, yakınları ve arkadaşları, bugün kazanın meydana geldiği Kestel Beldesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı yanında eylem yaptı. Kaldırıma oturan baba Nalbantoğlu ve oğlunun arkadaşları, ellerinde taşıdıkları dövizlerle trafik terörünü protesto etti.

Baba Nalbantoğlu, jandarmanın kendilerine müdahale etmesini engellemek için de yanında benzin getirdi ve "Müdahale ederseniz kendimi yakarım" dedi. Bir süre kaldırımda oturan Ökkeş Nalbantoğlu, oğlunun ihmal sonucu öldüğünü, sürücünün ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığını belirtti.

Kazanın meydana geldiği alanın trafiğe kapalı olduğunu hatırlatan Nalbantoğlu, "Yol trafiğe kapalı olmasına rağmen, girişin bir bölümü açık bırakılmış. Oğluma çarpan araç da buradan yola girmiş. Çok hızlı seyrediyormuş. Oğlum ihmal kurbanı" dedi. Ökkeş Nalbantoğlu, futbol oynamaya giden oğlunun ölümüne neden olan sorumluların adaletin önünde hesap vermesini istedi.

Jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerinin hazır bulunduğu eylemde, ekipler, baba Nalbantoğlu'nu ikna etmek için uzun süre çaba gösterdi. Nalbantoğlu, kazanın nasıl meydana geldiğini kendini ikna etmeye çalışan jandarma ekiplerine anlattıktan sonra, yaklaşık 2 saat süren eylemine son verdi. Eylemin sonrasında sağlık ekiplerinin müdahalesi kabul etmeyen Ökkeş Nalbantoğlu, kendisini ambulansa bindirmek isteyen yakınlarına da tepki gösterdi. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Muhammet İçin Eylem Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement