Keşan'da CHP'den İlk Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Açıklaması Yalı'dan Geldi - Son Dakika
Güncel

Keşan'da CHP'den İlk Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Açıklaması Yalı'dan Geldi

Keşan\'da CHP\'den İlk Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Açıklaması Yalı\'dan Geldi

2014 Yerel Seçimleri için CHP'de aday adaylığı başvuru sürecinin sona ereceği tarih olan 31 Temmuz öncesi ilk aday adaylığı açıklaması Mimar Şenol Yalı'dan geldi.

25.07.2013 22:18

2014 Yerel Seçimleri için CHP'de aday adaylığı başvuru sürecinin sona ereceği tarih olan 31 Temmuz öncesi ilk aday adaylığı açıklaması Mimar Şenol Yalı'dan geldi.

CHP Keşan İlçe Başkanlığı'ndaki Başkan Yardımcılığı görevinden Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı için 15 Temmuz 2013 Pazartesi günü istifa eden Yalı, düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını resmen açıkladı.

CHP Keşan İlçe Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen basın toplantısına, Yalı'nın yanı sıra, CHP Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu ile ilçe yönetimi, Yenimuhacir Belediye Başkanı Recep Ordu, Mecidiye Belediye Başkanı Recep Çınar, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı, bazı Belediye Meclisi Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, eski ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

KOYUNCU: "BİZ BU SÜREÇTE TÜM ADAY ADAYLARIMIZI, ADAYIMIZ GİBİ GÖRÜYORUZ"

İlk olarak konuşan CHP Keşan İlçe Başkanı Koyuncu, 2014 seçimleri dolayısıyla başlayan adaylık sürecinin ilk aday adaylığı başvurusunun Şenol Yalı'dan geldiğini belirterek, "Bu partimizdeki çalışmaların da, heyecanın da başlangıcı. 16 ay beraber görev yaptık Şenol Yalı ağabeyim ile. Onunla çalışmak çok keyifliydi. Bu süre zarfından sonra kararını vererek, aday adaylığına niyetlendi. Bu yola çıkıyor. Bu yolda ben kendisine başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Biz bu süreçte tüm aday adaylarımızı, adayımız gibi görüyoruz. Başarılar diliyorum" dedi.

YALI: "KEŞAN HALKINA OLAN HİZMET AŞKIMDAN DOLAYI ADAY OLDUM"

Daha sonra konuşan Şenol Yalı ise CHP Keşan İlçe Teşkilatı'nda uzun yıllardır çeşitli görevler yaptığını belirterek, "Keşan'a olan sevdamdan dolayı, Keşan halkına olan hizmet aşkımdan dolayı aday oldum. Birilerine yada kendime değil, Keşan'a hizmet etmek için adayım. Keşan'ı bir kez daha kazanmak için, buradan İstanbul'u ve Başkent'i kazanmak için, devamında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapmak için adayım. Şeffaf bir yönetimle hesap vermeye her daim hazır olan bir Belediye Başkanı olmak için adayım. Gelecek kuşaklara doğası, çevresi, insanı ve kültürü planlanmış, dokusu korunmuş, çevreye saygılı insan odaklı bir Keşan bırakmak için adayım. Halkından uzak durmayan, kendini kaf dağında görmeyen, yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değiştirmeyen bir Başkan olmak için adayım. Halkın derdini kendine dert eden, sizinle ağlayan sizinle gülen, içinizden biri olmaya devam eden, örgütüyle vatandaşlarıyla arasına duvar örmeyen, gerçek bir sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hakim kılmak için adayım. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrımcılık yapmadan, herkesi bir ve eşit görerek hizmet etmeye adayım. Dostlarım, Halka rağmen değil, halkla birlikte ve halk için birlikte karar alacağımızın altını çizmek isterim. Dünyada ekonomik krizlerin art arda derinleştiği ve Avrupa'yı kasıp kavurduğu günümüzde, küresel yayılmacılığın kıskacında sömürülen halkların umudu olan Sosyal Demokrasi ilkelerini yaşama geçirmeyi ödev bilen bir anlayışla Belediyeyi sizlerle birlikte yönetmeye talibim" dedi.

Şenol Yalı, daha sonra ise aday adaylığı başvuru formunu, CHP Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu'ya teslim etti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Keşan'da CHP'den İlk Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Açıklaması Yalı'dan Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement