Kılıçdaroğlu: Aklı Başında Olan Bütün Hukukçulara Sorun Anayasaya Aykırı Olduğunu Size Söyler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kılıçdaroğlu: Aklı Başında Olan Bütün Hukukçulara Sorun Anayasaya Aykırı Olduğunu Size Söyler

Kılıçdaroğlu: Aklı Başında Olan Bütün Hukukçulara Sorun Anayasaya Aykırı Olduğunu Size Söyler
10.01.2014 11:44

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HSYK'dan yapılan açıklamayı, "Aklı başında olan bütün hukukçulara sorun bu düzenlemenin anayasaya aykırı olduğunu size söyler.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HSYK'dan yapılan açıklamayı, "Aklı başında olan bütün hukukçulara sorun bu düzenlemenin anayasaya aykırı olduğunu size söyler. Başka ne söyleyeyim" diye değerlendirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki makamında CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile görüştü.

Görüşmenin ardından basın mensuplarının, "HSYK'dan, HSYK teklifine ilişkin yapılan açıklamayı nasıl değerlendiriyorsunuz, anayasaya aykırı deniliyor, nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna CHP Genel Başkanı, "Aklı başında olan bütün hukukçulara sorun bu düzenlemenin anayasaya aykırı olduğunu size söyler. Başka ne söyleyeyim" yanıtını verdi.

CHP lideri, Baykal ile yaptığı görüşmeye ilişkin soruya da, "Güzel, olumlu geçti" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Aklı Başında Olan Bütün Hukukçulara Sorun Anayasaya Aykırı Olduğunu Size Söyler - Son Dakika


Advertisement