Kılıçdaroğlu Denge ve Denetleme Ağı ile Görüştü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kılıçdaroğlu Denge ve Denetleme Ağı ile Görüştü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kılıçdaroğlu Denge ve Denetleme Ağı ile Görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli sivil toplum örgütlerinden katılımıyla oluşan Denge ve Denetleme Ağı (DDA) yöneticileriyle görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli sivil toplum örgütlerinden katılımıyla oluşan Denge ve Denetleme Ağı (DDA) yöneticileriyle görüştü.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, Engelli İnsan Hakları Derneği, Yeni Anayasa Girişimi, Özgürlüğünden Yoksun Gençlerle Dayanışma Derneği, Kafkas Dernekleri Federasyonu, Gündem Çocuk Derneği, Kaos GL, Marmara Grubu Vakfı AB ve İnsan Hakları Platformu, İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği, Yaşasın Gençlik Derneği, Türkiye Gençlik Federasyonu, Türk Kadınlar Birliği'nin temsilcileri ve bu örgütlerin oluşturduğu DDA yöneticileri ile parti genel merkezinde bir araya geldi.

DDA temsilcileri görüşmede, Kılıçdaroğlu'na ağın yapılanması ve çalışmalarıyla ilgili bir rapor sunarak görüşlerini açıkladı, Kılıçdaroğlu da konuklarının sorularını yanıtladı.

Görüşmeye, CHP'nin TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyesi milletvekilleri Süheyl Batum, Rıza Türmen ve Atilla Kart da katıldı. - Ankara

Kaynak: ANKA