Kızılay Bosna'da 100 Büyükbaş Kurban Kesecek - Son Dakika
Güncel

Kızılay Bosna'da 100 Büyükbaş Kurban Kesecek

Kızılay Bosna\'da 100 Büyükbaş Kurban Kesecek

Saraybosna'da kesilecek kurbanlar arasında, Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bozdağ ile Bakanlar Binali Yıldırım ve Faruk Çelik'in vekaletleri de bulunuyor

13.10.2013 13:47

Türk Kızılayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vekaletinin de aralarında bulunduğu 100 kurbanı Bosna Hersek'te kesecek.

Türk Kızılayı, Genel Başkan Ahmet Lütfü Akar'ın da katılımıyla Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna yakınlarındaki Semizovac'ta, bayramda vekaleten 100 büyükbaş kurban kesecek. Kurbanların etleri, Bosna Hersek'teki yaklaşık 4 bin aileye dağıtılacak.

Türk Kızılayı'nın Bosna Hersek'te keseceği kurbanlar arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam'ın vekaletleri de bulunuyor.

Bu arada, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, 2 Ekim'de ziayret ettiği Başbakan Erdoğan'ın toplam 7 hisse kurban bağışını Türk Kızılayı'na verdiğini açıklamıştı. Akar, Başbakan Erdoğan'ın Saraybosna için 3 hisse, Pakistan için 3 hisse ve yurt içi bir hisse olmak üzere toplam 7 hisse kurban kesim vekaleti verdiğini bildirmişti. - Federation of Bosnia and Herzegovina

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızılay Bosna'da 100 Büyükbaş Kurban Kesecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement