Kızına Sıfır Araba Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Kızına Sıfır Araba Hediye Etti

Kızına Sıfır Araba Hediye Etti

Bölgede tanınan iş adamlarından Suat Bakırcı'nın oğlu Veysel Bakırcı ve İşadamı Mehmet Çakar'ın biricik kızı Merve Çakar ile hayatını birleştirdi.

16.06.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır ve bölgemizin tanınmış iş adamlarından Suat Bakırcı'nın oğlu Veysel Bakırcı ve İşadamı Mehmet Çakar'ın biricik kızı Merve Çakar ile hayatını birleştirdi. Baba Mehmet Çakar kızı Merve Çakar'a sıfır kilometre otomobil hediye etti.

Otel Büyük Kervansaray Düğün Salonu'nda yapılan dillere destan bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Bakırcı ve Çakar ailelerini, bu mutlu günlerinde, Akrabaları ve sevenleri ve Arkadaşları, genç çifti yalnız bırakmadı.

Diyarbakır'ın siyaset, sanat, spor ve iş çevrelerinin tanınmış simalarını bir araya getiren düğün törenine, yaklaşık bin 400 kişi katıldı. Dolar yağmurunun yaşandığı gecede Diyarbakır Eyvan Grubu da sahne aldı.

Çok sayıda sivil toplum örgütleri , Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) Başkan ve yöneticileri, Başkanları, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler daire müdürleri ,gazeteciler doktorlar.iş adamları dernek başkanları proflar katıldığı geceye, İşadamları Vedat Balgül, Ali Bakırcı, Baki Mercan, Zeynel Ceylan ,Aziz Kadri Özyıldız,Şahin Ceylan, Aydın Yazıcıoğlu,Burhan Yazıcıoğlu, Karavil Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil, Ceylan inşaat yönetim kurulu başkanı İş Adamı Kamil Ceylan, İstanbullu iş adamı Necdet Keçeli, İsmail Yiğit, Gazinatep iş adamlarından Faruk Bozkurt, Mehmet Özarslan, Nadir Gündüz, Eyyüp Gündüz , Mehmet Canbulan İstanbul bay şapka sahibi İşadamı Mehmet Temel, Prof.Dr.Recep Işık, Batı Göz Hastanesi sahibi Dr.Mehmet Söylemez Diktum-Der (Diyarbakır Kültür,Turizm ve Musiki Derneği Başkanı) İş adamı Kenan Aksu katıldı.
Adeta masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, damadın babası Suat Bakırcı ile gelinin babası İş adam Mehmet Çakar misafirlerini kapıda karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler. Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan dünürler, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediler.
1500 kişi kapasiteli düğün salonu tamamen dolmak bir yana dışarı taşarken, düğüne katılan mahalli sanatçılar ve Ünlü Sanatçı Kadir İpek, söyledikleri birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe parçalarla, düğüne renk kattılar.Gelin damat sahneye davet edilirken dolar yağmuruna tutuldular.
Hiçbir masraftan kaçınılmayan ve davetlilerin rahatı için en ufak ayrıntının bile düşünüldüğü düğün töreni sonrası, davetliler, genç çifti tebrik ederek, salondan ayrıldılar.
Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan damadın babası işadamı Suat Bakırcı, duygularını şöyle dile getirdi:
"Değerli misafirlerimiz yakınlarımız büyüklerimiz Türkiye'nin çeşitli illerinden kilometrelerce yol gelerek bu güzel çok sevdiğim oğlum Veysel ve gelinim Merve Çakar'ın
mutlu günümüzde düğününde bizleri onurlandırdığından dolayı hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, çok sağ olun bu sevinç hepimizin sevincidir. çok kıymetli dünürümüm iş adamı Mehmet Çakar beyle akraba olduk bildiğiniz gibi akrabalık çok önemlidir inşallah Allahın izniyle ömür boyu sürer aynı zamanda Diyarbakırlı sanatçımız Kadir İpek beyede sonsuz teşekkür ediyorum gecemize renk kattı Allah razı olsun ve sizlere sonsuz teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun saygılarımı sunarım.darısı genç bekarlarımızn başına Allah mesut bahtiyar etsin"
Düğünün sonunda İşadamı Mehmet Çakar kızı Merve Çakar'a sıfır kilometre otomobil hediye etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kızına Sıfır Araba Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement