Ko-Mek Kursiyeri Altındağ Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Ko-Mek Kursiyeri Altındağ Açıklaması

Ko-Mek Kursiyeri Altındağ Açıklaması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin meslek ve sanat eğitimi alanındaki projesi KO-MEK, sıcak aile yapısıyla dertlere derman olmaya devam ediyor.

19.12.2012 12:06

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin meslek ve sanat eğitimi alanındaki projesi KO-MEK, sıcak aile yapısıyla dertlere derman olmaya devam ediyor. Sıcak aile ortamının fertlerinden biri olan Asiye Altındağ da uzun zamandan beri mücadele ettiği kanser hastalığını yenmenin mutluluğunu yaşadı.

KO-MEK'le tanışmadan önce hastalığının adeta kendisini esir aldığını söyleyen Asiye hanım, "KO-MEK hastalığımı unutmama ve onunla mücadele etmeme yardımcı oldu. Burada gördüğün sevgi ve ilgi ile şükürler olsun hastalığımı yendim" dedi.

KO-MEK Mehmet Ali Paşa Kurs Merkezinin ahşap boyama kursiyeri olan Asiye Altındağ, 2008 yılında göğüs kanseri olduğunu öğrendi. Hastalığı duyduktan sonra moralinin bozulduğunu ve içine kapandığını söyleyen Asiye hanım, şöyle konuştu: "Sürekli evde ve sürekli bu hastalığı düşünür şekilde yaşıyordum. Kemoterapi süreci oldukça ağırdı. Bu süreçte karşıma KO-MEK kursları çıktı. İşte o andan itibaren hayatımın değiştiğini söyleyebilirim"

Kanser hastalarının morallerinin yüksek olması gerektiğini düşünen Altındağ, şunları söyledi: "KO-MEK kurslarına katıldıktan sonra buradaki arkadaşlık ve aile ortamı beni kendime getirdi. KO-MEK'te birbirinden güzel ürünler ortaya koymanın sevincini arkadaşlarım ile beraber yaşadık. Kursta hem eğlendik hem öğrendik. KO-MEK'te hastalığımı yenerek hayata yeniden tutundum"

KO-MEK'te huzur bulduğunu dile getiren Altındağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "KO-MEK kursları insanları meslek sahibi yapmasının yanı sıra psikolojik olarak yarar sağlıyor. Hasta olan insanlar evde kendilerini dinlemesin. KO-MEK kurslarına katılarak yeni bilgiler öğrenmenin ve farklı ürünler üretmenin mutluluğunu yaşasınlar."

Altındağ, KO-MEK kurslarını Kocaeli'ne kazandıran İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ko-Mek Kursiyeri Altındağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement