Kocaeli'deki Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'deki Terör Operasyonu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında HDP İlçe Eş Başkanı Hikmet Koçak'ın da bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

26.02.2016 20:26

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında HDP İlçe Eş Başkanı Hikmet Koçak'ın da bulunduğu 9 kişi tutuklandı.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 22 kişiden Koçak'ın da aralarında bulunduğu 9'u mahkemece tutuklandı, 4 şüpheliye elektronik kelepçe takılarak 90 gün ev hapsi verildi.Diğer 9 şüpheli ise 3'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere serbest bırakıldı.Darıca ilçesinde terör örgütü PKK üyelerine yönelik 23 Şubat'ta helikopter destekli düzenlenen operasyonda Koçak'ın da aralarında bulunduğu 22 kişi gözaltına alınmış, HDP İlçe Başkanlığı binasındaki aramada bilgisayar ve bazı dokümanlara el konulmuştu. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'deki Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement