Kocaman ile İlgili Karar Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kocaman ile İlgili Karar Verildi

Kocaman ile İlgili Karar Verildi
23.09.2012 10:10  Güncelleme: 22:50

Fenerbahçe yönetimi, taraftarın da ağır eleştirdiği teknik direktör Aykut Kocaman'ın arkasında durmaya kararlı.

Fenerbahçe yönetimi, taraftarın da ağır eleştirdiği Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın arkasında durma kararı aldı. Sarı - lacivertli yöneticiler, Kocaman'ın eninde sonunda başarıyı yakalayacağına olan inançları ile desteklerini sürdürürken bazı önlemler almayı da kararlaştırdı.

KARARDA AZİZ YILDIRIM ETKİLİ

Marsilya maçını, son on dakikada iki gol yiyerek puan kaybı ile geçiren ve yaptığı oyuncu değişiklikleri nedeniyle eleştirilen Aykut Kocaman'ın, sonuna kadar görevinde kalması gerektiğini savunan Fenerbahçe yönetiminde Başkan Aziz Yıldırım'ın bu kararda etkili olduğu konuşuluyor. Yönetimden bazı isimlerin bile eleştirdiği Kocaman'dan rapor isteyen Fenerbahçe başkanının, yaptığı birebir görüşmede hocasından dik durmasını ve tepkilere kulaklarını kapamasını istediği öğrenildi.

EKSİKLER İÇİN MESAİ

Sarı-lacivertli ekibin sakatlıktan kurtulan oyuncuları Krasiç ve Egemen, Trabzonspor maçı için yoğun mesai yapıyor. Pazartesi günkü maçta oynatmayı düşündüğü iki oyuncusuna özel çalışmalar uygulatan Kocaman, Egemen ve Krasiç'ten artık hazır olmalarını istedi.

Dün takım izin yaparken çalışan iki futbolcuya Trabzonspor maçında forma vermeyi düşünen Kocaman, savunmada Bekir'in yerine Egemen'i kullanacak ancak Krasiç'e sonradan şans tanıyacak.

 

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Kocaman ile İlgili Karar Verildi - Son Dakika


Advertisement