Konak Belediyespor'da Milli Hüzün - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konak Belediyespor'da Milli Hüzün

06.08.2015 14:38

Bütçe kısıtlaması yüzünden en önemli oyuncularını kaybeden Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, A Milli Takım'a 3 futbolcu gönderebildi.

Bütçe kısıtlaması yüzünden en önemli oyuncularını kaybeden Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, A Milli Takım'a 3 futbolcu gönderebildi.

19 ve 21 Ağustos'ta Arnavutluk ile iki özel maç oynayacak ay yıldızlı ekibe sadece Berna, Ebru ve Gülbin davet edildi. Son olarak 26 Şubat 2015'te Gürcistan ile yapılan özel karşılaşmada ise 18 kişilik kadroda 10 Konaklı oyuncu yer almıştı. Bu arada kulüple bağlarını koparan Fatma, Yağmur, Esra, Didem ve Arzu da milli takımdan davet aldı.

Konak Belediyespor'un yeni teknik direktörü Ali Alanç, uzun bir aradan sonra milli takıma ilk kez bu kadar az sayıda futbolcularının çağrıldığını ancak sezon içinde yeni isimleri ay yıldızlı ekibe kazandıracaklarını söyledi. Altyapıdan gelecek oyuncuların çok yetenekli olduğunu dile getiren Alanç, "Milli Takım'ın çoğu yine Konak Belediyespor kökenli. Sadece bazı futbolcular bizimle yola devam etmiyor. Yetiştireceğimiz futbolcular ay-yıldızlı formayı en kısa sürede giyecektir" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konak Belediyespor'da Milli Hüzün - Son Dakika


Advertisement