Konya'da kaydı bulunmayan çalınan pitbulları için polisten yardım isteyince ceza kesildi - Son Dakika
Güncel

Konya'da kaydı bulunmayan çalınan pitbulları için polisten yardım isteyince ceza kesildi

Konya\'da kaydı bulunmayan çalınan pitbulları için polisten yardım isteyince ceza kesildi

Konya'da çalınan iki pitbull cinsi köpeği için polisten yardım isteyen kişiye, hayvanların kaydının bulunmadığı anlaşılınca ceza uygulandı.

29.03.2023 12:27  Güncelleme: 12:31

Konya'da çalınan iki pitbull cinsi köpeği için polisten yardım isteyen kişiye, hayvanların kaydının bulunmadığı anlaşılınca ceza uygulandı.

Karatay ilçesinde bir kişi, pitbull cinsi iki köpeğinin çalışması üzerine polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Çalışma başlatan Karatay Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, köpeklerin yerini tespit etti.

Adrese giden Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, iki pitbullun kaydının bulunmadığını tespit etti.

Köpekler, Karatay İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerine teslim edilirken, sahibine 66 bin 798 lira para cezası kesildi.

Meram ilçesinde ağızlıksız köpek gezdiren kişiye de 33 bin 399 lira para cezası uyguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'da kaydı bulunmayan çalınan pitbulları için polisten yardım isteyince ceza kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement