Konya'da Yollar Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Yollar Ulaşıma Kapandı

Konya\'da Yollar Ulaşıma Kapandı

Konya'da yollar ulaşıma kapandıKONYA'da yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle kenti çevre illere bağlayan karayolları zaman zaman ulaşıma kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu.

27.12.2016 13:46

Konya'da yollar ulaşıma kapandı

KONYA'da yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle kenti çevre illere bağlayan karayolları zaman zaman ulaşıma kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Yaklaşık 50 araçta mahsur kaldı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada ise 22 kişi yaralandı.

Konya'da yoğun kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Konya Devlet Havalimanı Müdürlüğü tarafından sabah uçuşları iptal edildi. Konya'yı Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya ve Aksaray'a bağlayan karayollarında kar yağışı ve tipi nedeniyle yer yer ulaşıma kapatıldı. Yaklaşık 50 araçta yolda mahsur kaldı. Karayolları ekipleri ulaşıma kapanan yolların açılması için çalışma yaparken, mahsur kalan araçlarında kurtarılmasını sağladı. Karayollarının ulaşıma zaman zaman kapatılması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

Yine kar yağışı ve buzlanma nedeniyle de Konya- Afyonkarahisar karayolunun 70'nci kilometresinde Veysi Kaya yönetimindeki 72 DK 626 plakalı TIR, buzlanma nedeniyle devrildi. Devrilen TIR'a Mesut Çolak'ın kullandığı 16 RH 951 plakalı yolcu otobüsü ve Hüseyin Temur idaresindeki 34 KP 0458 plakalı otomobil çarptı. Kazada sürücüler Veysi Kaya ve Mesut Çolak ile otobüste bulunan 20 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kadınhanı ve Ilgın İlçelerindeki hastanelere kaldırıldı.

Meteoroloji verilerine görede kar yağışının hafta sonuna kadar süreceği belirtildi.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Yollar Ulaşıma Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement