Adana'da Kucağında Çocuğu, Elinde Telefon Olan Şoföre 216 TL Ceza - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Adana'da Kucağında Çocuğu, Elinde Telefon Olan Şoföre 216 TL Ceza

Adana\'da Kucağında Çocuğu, Elinde Telefon Olan Şoföre 216 TL Ceza
14.02.2018 14:20  Güncelleme: 16:20

Adana'da kucağında çocuğu, elinde de telefonla otobüs kullanan şoföre, Trafik Denetleme Müdürlüğü tarafından 216 TL para ceza verildi.

Adana'da kucağına çocuğunu alıp elinde de telefonla oynayarak otobüs kullanan şoföre 216 TL para cezası kesildi.

ÇOCUĞU KUCAĞINDA TELEFON ELİNDE ŞOFÖRLÜK YAPTI

Merkez Seyhan ilçesinde 8/A hattı şoförü, izinli olduğu gün eşi ve çocuğuyla otobüse binerek dışarı çıktı. Bu sırada 3 yaşlarındaki oğlunu da kucağına alan şoför, uzun süre oğlu kucağında elinde de telefonla oynayarak yolculuk yaptı.

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ

Trafikte tehlikeli anlar yaşatan şoförün görüntülerinin yayınlanması üzerine Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri harekete geçti.

Adana'da Kucağında Çocuğu, Elinde Telefon Olan Şoföre 216 TL Ceza

216 LİRA PARA CEZASI

Seyhan ilçesine bağlı İbo Osman Caddesi üzerinde seyir halinde olan otobüsü durduran ekipler şoföre 216 TL para cezası kesti.

Şoför hakkında kesilen para cezasının ise, 2918 sayılı kanunun 'araçları kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmek, araçlarından bir şey atmak veya dökmek, seyir halinde cep telefonu veya araç telefonu yada benzeri haberleşme cihazlarını kullanmak' maddesi ile 47/1d 'trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili olan ve yönetmelikte gösterilen diğer kural, yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak' kurallarını ihlalden olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Kucağında Çocuğu, Elinde Telefon Olan Şoföre 216 TL Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ulubatlı ulubatlı:
    Yap 10 milyaz ceza kimse kucağına çocuk almasın. Yap alkollüye 50 milyaz ceza içemesin kimse yoook olmaz, dayı bizde bişey düzelmez 100 sene değil bin sene geçse düzelmez, o insanlar 1650 den sonra güzel atlara binip gittiler zaten. 2 0 Yanıtla
  • Yine adana Yine adana :
    Bence bütün haberleri adanadan sunsunlar ne de olsa adanada haber çok 0 1 Yanıtla
  • Nadir Nadir:
    Verilen ceza ceza degilki ,sanki tesvik ediyor sizde yapin diyor. 1 0 Yanıtla
  • samet samet:
    bir canın bedeli 216 tl zaten!!! 0 0 Yanıtla
  • Hollanda Hollanda:
    Türkiye de bu ceza. Kanunlarını çıkartaların dünyada haberleri yokmu. Hollan da araba sürerken tel. Kulanmak €360 çocugu kucagına almak €560 da başlıyor. Birde mahkemeye veriliyorsunuz. Mahkeme masrafını siz ödüyordunuz.altı aya kadar ehliyetinize el konulabiliyor.tırafik magandalarına hiç acimiyacaksın. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement